Ραφήνα – Πικέρμι: Ερωτικό τρίγωνο, και πίσω οικονομικό σκάνδαλο ;

Πολλά ψιθυρίζονται. Δεν ταλανίζει το Δήμο μόνον το ροζ σκάνδαλο με πρωταγωνιστές τη σύζυγο του δημάρχου και ιερέα της μητρόπολης αλλά και κακοδιαχείριση κονδυλίων και χορηγιών για το κοινωνικό παντοπωλείο…!!!

Ο επιχειρηματίας, Θανάσης Αδαμόπουλος πρώην πρόεδρος Πικερμίου και σύζυγος της Χριστίνας Λαμπίρη τίθεται επικεφαλής διακομματικής ομάδας προσωπικοτήτων για να διεκδικήσει το Δήμο στις ερχόμενες εκλογές.

8 Σεπτεμβρίου- Κυριακή προ της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού και γενέθλιο της Θεοτόκου. Η Ραφήνα γιορτάζει και πανηγυρίζει τον μητροπολιτικό της ναό αφιερωμένο στην Παναγία Παντοβασίλισσα ( βασίλισσα των πάντων).

Ο επιχώριος μητροπολίτης Νικόλαος για πρώτη φορά απών. Ο ιερέας της εκκλησίας πατήρ Γεώργιος Κωνσταντακόπουλος απών, τεθείς σε αργία κι απομακρυνθείς. Ο δήμαρχος της πόλης, Γιώργος Χριστόπουλος κι η δημοτική του ομάδα…, απόντες. Όλοι μπλεγμένοι σε ένα κουβάρι που όταν ξεμπλέξει ουδείς γνωρίζει πως και που θα καταλήξει.

Στο Εσπερινό την παραμονή ο δήμαρχος ήταν παρόν με τη σύζυγο Σουζάνα. Η κυκλοφορία της Κυριακάτικης Esspresso λίγες ώρες αργότερα μα εκτενές ρεπορτάζ για το ροζ σκάνδαλο απέτρεψε την επανεμφάνιση του απατημένου συζύγου στην εκκλησία.

Η σύζυγος του δημάρχου επ αυτοφώρω συλληφθείσα από την απατηθείσα παπαδιά στην αγκαλιά του παππά σε σεξουαλική κραιπάλη, ανέδειξε έναν παράνομο και θυελλώδη έρωτα ετών. Ο δήμαρχος καταγγέλλει στον δεσπότη τον ιερέα ότι εκτός από την σύζυγό του, την όμορφη Σουζάνα με την οποία διατηρούσε δεσμό ερωτικό, αντάλλασσε και «πονηρά μηνύματα» με τον 18χρονο γιο τους, ενώ τα κακά στόματα ψιθυρίζουν πως κι ο ίδιος ο δήμαρχος είχε δεχτεί την παρενόχληση…, του βαρβάτου και πλούσιου σε ερωτικές ορμές…, ρασοφόρου.

Τι είναι αλήθεια και ψέματα στα εν λόγω…, όντως υπερβολικά και ίσως και κακεντρεχή…;;

Πάντως, εκτός από τα ανωτέρω, λέγεται πως η δημοτική αρχή εμπλέκεται σε κακοδιαχείριση οικονομικών πόρων. Η δημοτική αντιπολίτευσης διατείνεται πως ουδεμία απάντηση έχει λάβει σε καίρια ερωτήματα που έχει θέσει σχετικά με την οικονομική διαχείριση του Δήμου. Επί τούτου στέκεται κι ο ιερέας Γεώργιος υποστηρίζοντας πως τα κονδύλια για τα συσσίτια της εκκλησίας και τα κοινωνικό παντοπωλείο ήθελε να τα καρπώνεται ο δήμαρχος για πολιτικά οφέλη. Για το συγκεκριμένο θέμα είχαν ξεσπάσει αντιπαραθέσεις πολλές, επιμένει ο ιερέας.

Στο καθαρά δημοτικό-πολιτικό πεδίο έχει σχηματιστεί ένα «μέτωπο ηθικής» απέναντι σε όσα συμβαίνουν στο Δήμο. Σύμβουλοι της παράταξης του δημάρχου Γιώργου Χριστόπουλου, της παράταξης του προκατόχου του Ανδρέα Κεχαγιόγλου κι ανεξάρτητες προσωπικότητες δημιουργούν κίνημα με στόχο να διεκδικήσουν τη διοίκηση στις επερχόμενες εκλογές του Μαΐου.

Ο επιχειρηματίας, Θανάσης Αδαμόπουλος, πρώην πρόεδρος της κοινότητας Πικερμίου – σύζυγος της Χριστίνας Λαμπίρη, προβάλλει ως ο κυριότερος διεκδικητής της ηγεσίας της εν λόγω κίνησης.

Keywords