Πολύδωρας:«Εγώ μιλάω και με τον Αλαβάνο και με τον κ. Τσίπρα και με όλους. Θέλω συνεννόηση με όλες τις πολιτικές δυνάμεις» (ΒΙΝΤΕΟ)

«Δεν είπα ποτέ για συνεργασία με τη Χρυσή Αυγή», δήλωσε ο Βύρων Πολύδωρας μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και τον Νίκο Ευαγγελάτο, τονίζοντας παράλληλα, ότι έστησαν πλεκτάνη εναντίον του.

Ο κ. Πολύδωρας είπε ότι θέλει «την σύμπτυξη ενός κοινού πολιτικού μετώπου για την άμυνα της πατρίδας εναντίον των τροϊκανών» και πρόσθεσε χαρακτηριστικά ότι «όποιος λέει ότι δεν μιλάει με 1 εκατ. ψηφοφόρους της Χ.Α. είναι εκτός τόπου και χρόνου».

Σε ερώτηση αν ζητάει συζήτησε σε επίπεδο πολιτικής ηγεσίας των δύο κομμάτων, ο κ. Πολύδωρας απάντησε ότι «ζητάω συνεννόηση για να φύγουμε από τη

διαδικασία του αργού θανάτου. Ας σκεφτούν οι πολιτικές ηγεσίες, εγώ μία πρόταση κάνω».

«Εγώ μιλάω με ψηφοφόρους της Χ.Α., οι άλλοι πολιτικοί μπορεί να πουν ότι δεν μιλούν. Ας σκεφτούν οι ηγεσίες, εγώ μία πρόταση κάνω. Είμαι Κολοκοτρώνης και κάνω συζήτηση με όλους τους εμπόλεμους.Αν εσείς δεν καταλαβαίνετε την ορθότητα των λόγων μου, δεν είναι δικό μου θέμα», τόνισε.

«Εγώ μιλάω και με τον Αλαβάνο και με τον κ. Τσίπρα, και με όλους. Θέλω συνεννόηση με όλες τις πολιτικές δυνάμεις», διευκρίνισε ο κ. Πολύδωρας.

«Δεν είμαι ετερόφωτος είμαι αυτόφωτος. Μην ξύνετε πληγές. Γιατί η κοντή ιστορία του ενός έτους ή των τριών ετών θέλει τον Σαμαρά ως ιεροφάντη της επαναδιαπραγμάτευσης. Δεν έχει γίνει μέχρι τώρα αυτό που έπρεπε να γίνει μέχρι στιγμής. Πριν από 3 μήνες το ΔΝΤ μας έλεγε ότι το χρέος δεν είναι βιώσιμο. Αν τα οικονομικά μου δεν είναι καλά δανείζομαι τις απόψεις των οικονομολόγων που λένε ότι το χρέος δεν είναι βιώσιμο», απάντησε ο κ. Πολύδωρας σε ερώτηση για το αν ο κ. Σαμαράς έχει διαπραγματευτεί ικανοποιητικά με την τρόικα μέχρι σήμερα.

Σχετικά άρθρα:

Ο στρατηγός άνεμος ξανά…φύσηξε: H ΝΔ να κάνει άνοιγμα και στη Xρυσή Aυγή

Keywords
Τυχαία Θέματα