«Πήρα εντολές από τον Σαμαρά»

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Παναγιωτόπουλος εξερχόμενος από τη συνάντηση του με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά σχετικά με τα θέματα που συζήτησαν:

«Με τον Πρωθυπουργό, όπως συμβαίνει από την εποχή που ήταν στο νοσοκομείο στο Χαϊδάρι, έχουμε τακτικότητες συναντήσεις για θέματα της δικής μου αρμοδιότητας. Όπως αντιλαμβάνεστε, στις συναντήσεις αυτές, τα συζητούμε όλα. Και σήμερα αυτό έγινε.

Δόθηκαν από τον Πρωθυπουργό συγκεκριμένες εντολές, για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε θέματα της δικής

μας αρμοδιότητας. Αυτό που έχω να πω – και νομίζω δεν είναι η μόνη φορά που το έχω πει αλλά δεν θα κουραστώ να το επαναλαμβάνω – είναι ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας διατηρούν ψηλά το ηθικό, το φρόνημα τους και την επιχειρησιακή τους ετοιμότητα.

Η αποτρεπτική ικανότητα των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας είναι σε πολύ υψηλό βαθμό, δεν έχει επηρεαστεί από τις περικοπές και όλοι όσοι υπηρετούν εκεί, άνδρες και γυναίκες, επιτελούν κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο την αποστολή τους και φέρνουν σε πέρας κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο το καθήκον τους. Όπως όμως οι Ένοπλες Δυνάμεις στέκονται δίπλα στον ελληνικό λαό, είναι καθήκον και δικό μας να σταθούμε δίπλα τους, να υπερασπιζόμαστε την αξιοπρέπεια τους και να κοιτάμε πώς θα τους διευκολύνουμε στην καθημερινή τους αποστολή».

Keywords
Τυχαία Θέματα