Πεταλωτής: Το ΠΑΣΟΚ τον ύπνο του δικαίου

Την απόφαση της προανακιτικής επιτροπής να καταθέσει αυτοπροσώπως για τη λίστα Λαγκάρντ ο Γιώργος Παπανδρέου σχολίασε ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής.

Αναλυτικά ο κ. Πεταλωτής δήλωσε:

Ευτυχώς που ο ΣΥΡΙΖΑ, η Χρυσή Αυγή και οι

Καμμένοι με την πρότασή τους υπερασπίζονται το κύρος της Βουλής και του τσίρκου όπως κατάντησαν οι ίδιοι την προανακριτική Επιτροπή. Θεώρησαν ότι ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου δεν ήταν αρκετό να καταθέσει με υπόμνημα όπως προβλέπει ο Κανονισμός της Βουλής, αλλά θα πρέπει να ευτελισθεί και με τον γελοίο σαδισμό Ζωής, Κασιδιάρη και λοιπών.

Και οι βουλευτές της ΝΔ φυσικά δέχτηκαν με χαρά την πρόταση, ξεχνώντας την στάση Καραμανλή σε ανάλογες περιπτώσεις όταν κατέθετε με υπόμνημα και το δεχόταν οι πάντες. Τότε βέβαια η Βουλή αποτελούνταν από διεφθαρμένους, δοσίλογους, συντηρητικούς, λαμόγια. Οι νέοι «ευπρεπείς», «προοδευτικοί», και «εθνικοναζιστές» αρχάγγελοι της κάθαρσης δεν κυριαρχούσαν με το πνεύμα και τις πράξεις τους στη Βουλή. Οπότε θα τα δούμε πλέον όλα.
Το ΠΑΣΟΚ δε, τον ύπνο του δικαίου.
Διότι η κυβέρνηση τα πάει τόσο καλά παντού, έσοδα, μεταρρυθμίσεις, ασφάλεια καταθέσεων,ανακεφαλαιοποίηση τραπεζών, δημόσια ασφάλεια κλπ που δεν πρέπει να ριψοκινδυνεύσουμε την πορεία τους με το να απαιτήσουμε στοιχειώδη σοβαρότητα στη ΝΔ για το θέμα αυτό.
Διότι την φαιδρότητα και τη γελοιοποίηση της ίδιας της προανακριτικής επιτροπής πρέπει να την σώσουμε με το στήσιμο ενός επικοινωνιακού άλλοθι.
Σιγά μην χανόταν μια τέτοια ευκαιρία.

Keywords
Τυχαία Θέματα