Παρών στο Μάντσεστερ ο Σαβιόλα

Να εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες συμμετοχής του Χαβιέρ Σαβιόλα, εν όψει του επαναληπτικού αγώνα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, φέρεται να θέλει ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» Μίτσελ.

Πιο αναλυτικά, ο Αργεντινός επιθετικός του Ολυμπιακού, ακολούθησε μόνο μέρος της προετοιμασίας της Δευτέρας και φαίνεται ανέτοιμος, ωστόσο ο Ισπανός τεχνικός τον συμπεριέλαβε στην 20μελή αποστολή, μαζί με τους νεαρούς Χουτεσιώτη και Βέργο.

Κανονικά προπονήθηκε και πάλι ο Ιβάν Μαρκάνο,

που έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και αναμένεται να είναι βασικός. Όπως αναμενόταν, εκτός έμειναν για λόγους υγείας οι Ολαϊτάν και Σιόβας, αλλά και οι παίκτες που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο Champions League καθώς δεν έχουν δηλωθεί στην UEFA (Ιμπαγάσα, Πελέ, Παπάζογλου, Τόρες).

Αναλυτικά, η 20μελής αποστολή που αναχωρεί τη Δευτέρα για το Μάντσεστερ, αποτελείται από τους εξής τους Μέγιερι, Ρομπέρτο, Χουτεσιώτη, Μπονγκ, Κάμπελ, Ντομίνγκες, Φουστέρ, Χολέβας, Μασάντο, Μανιάτη, Μανωλά, Μαρκάνο, Εντινγκά, Παπαδόπουλο, Πέρες, Σαλίνο, Σάμαρη, Σαβιόλα, Βαλντές, και Βέργο.

The post Παρών στο Μάντσεστερ ο Σαβιόλα appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα