Παγιδευμένος σε χαράδρα ο Ιλίρ Κούπα!

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμού του επικίνδυνου κακοποιού Ίλιρ Κούπα βρίσκεται σε εξέλιξη το βράδυ της Τρίτης. Στις προσπάθειες συνδράμει και το Λιμενικό σώμα με βατραχανθρώπους, οι οποίοι «χτενίζουν» την περιοχή μεταξύ Θεσπρωτίας και Ιωαννίνων.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο επικίνδυνος δραπέτης έχει εγκλωβιστεί σε χαράδρα, από την οποία δε μπορεί να ξεφύγει, για να αναζητήσει καταφύγιο σε κάποιον άλλο χώρο ή σε πλησιέστερο χωριό, ώστε να προμηθευτεί τρόφιμα. Έτσι, οι αστυνομικοί «ποντάρουν» στην εξάντλησή του, καθώς θεωρούν πως έχει ξεμείνει από τροφή και νερό, καθώς

όταν ήρθε τετ-α-τετ με τους αστυνομικούς πέταξε τον σάκο με τα τρόφιμα και το αλεξίσφαιρο γιλέκο του και κράτησε μόνο το καλάσνικοφ.

Την ίδια ώρα, μπλόκα της αστυνομίας έχουν στηθεί σε όλους τους δρόμους που οδηγούν στα ελληνοαλβανικά σύνορα, καθώς οι άνδρες της αστυνομίας εκτιμούν ότι ο δραπέτης Κούπα θα επιχειρήσει να διαφύγει για την πατρίδα του και συγκεκριμένα στα χωριά Λίστα και Λιά Φιλιατών.

Επίσης η αστυνομία έχει στηρίξει τις έρευνες της και στο κινητό τηλέφωνο του Μαριάν Κόλα, το οποίο βρέθηκε αποσυναρμολογημένο στο σημείο που έχασε τη ζωή του ο Αλβανός δραπέτης. Όπως διαπιστώθηκε φρόντιζε να βγάζει την μπαταρία και την κάρτα SIM ώστε να μην μπορεί να εντοπιστεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα