Οργή στον ΣΥΡΙΖΑ για τις δηλώσεις Κάρας

«Σε διατεταγμένη υπηρεσία από το Μέγαρο Μαξίμου αλλά και από την ηγεσία του Ευρωπαϊκού Λαϊκού κόμματος βρισκόταν ο Οτμαρ Κάρας όταν επιτέθηκε εναντίον του Αλέξη Τσίπρα λέγοντας ψεύδη.» Αυτό υποστηρίζουν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τα οποία ισχυρίζονται ακόμα ότι η όλη διαδικασία κακό έκανε παρά καλό στην κυβέρνηση Σαμαρά δεδομένου ότι πολύ σύντομα αποκαλύφθηκε το επικοινωνιακό της παιχνίδι.

Τα στελέχη της Κουμουνδούρου δίνουν έμφαση στο γεγονός ότι ο Κάρας επιτέθηκε εναντίον του Αλέξη Τσίπρα χωρίς να ερωτηθεί από κανέναν παραγκωνίζοντας μάλιστα τους συναδέλφους του οι οποίοι είχαν μείνει έκπληκτοι από τα όσα έλεγε ο Χριστιανοδημοκράτης Ευρωβουλευτής. «Έκανε το χατίρι του φίλου του Αντ. Σαμαρά είπε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης . Δεν σεβάστηκε ούτε την ιδιότητα του ,ούτε την χώρα που βρίσκεται.» Υπενθύμιζαν μάλιστα με νόημα ότι του Ευρωπαϊκού Λαϊκού κόμματος « ηγείται» η Αγκελα Μέρκελ αφού τις περισσότερες φορές υιοθετούνται οι απόψεις της .

Όπως ελεγε χθες ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Χουντής ο εκνευρισμός των στελεχών της Κουμουνδούρου έχει να κάνει όπως πρωτίστως με την τακτική που ακολούθησε ο Χριστιανοδημοκράτης Ευρωβουλευτής μετατρέποντας την διαδικασία για τον έλεγχο της τρόικας σε πολιτικό θέμα απαξίωσης του Αλέξη Τσίπρα και των θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ και δευτερεύοντος με την ουσία των όσων είπε. « Μέσα από αυτή την ιστορία πέρασε σε δεύτερη μοίρα η ερεύνα και τα συμπεράσματα τα οποία έχει βγάλει μέχρι σήμερα η επιτροπή» είπε ο Νίκος Χουντής ενώ αναρωτήθηκε γιατί ο Αυστριακός Ευρωβουλευτής δεν αισθάνθηκε την ανάγκη να ρωτήσει τον πρωθυπουργό γιατί αγνόησε το ερωτηματολόγιο που του είχε στείλει η επιτροπή δείχνοντας με αυτό τον τρόπο ότι την απαξιώνει.

The post Οργή στον ΣΥΡΙΖΑ για τις δηλώσεις Κάρας appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα