Οδηγίες για να φτιάξετε club sandwich

Υλικά:

3 φέτες ψωμί του τοστ μεγάλες

3 φέτες τυρί του τοστ κίτρινο

2 φέτες γαλοπούλα καπνιστή

2 φέτες μπέικον

1 κομμάτι από ψητό στήθος κοτόπουλου κομμένο σε λεπτή φέτα

1 κουταλιά της σούπας μαγιονέζα και 1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα ανακατεμένες

2 φέτες ντομάτα

1 φύλο μαρουλιού

Διαδικασία:

Ξεκινάμε και βγάζουμε αρχικά όλα τα υλικά

μας έξω και τα προετοιμάζουμε. Πρώτα παίρνουμε το μπέικον και το τηγανίζουμε χωρίς λάδι μέχρι να γίνει τραγανιστό. Μόλις είναι έτοιμο το βγάζουμε από το τηγάνι και το αφήνουμε πάνω σε απορροφητικό χαρτί.

Στη συνέχεια αφού έχουμε κόψει όλα μας τα υλικά όπως πρέπει, βάζουμε να φρυγανίσουμε τις φέτες ψωμιού χωρίς να γίνουν πολύ ξερές ώστε να μπορούμε να τις κόψουμε στο τέλος σε κομμάτια.

Αφού ψηθούν παίρνουμε τη μία φέτα τυρί και την βάζουμε στο ζεστό ψωμί, στη συνέχεια αλείφουμε λίγη μαγιονέζα, μετά βάζουμε τη γαλοπούλα κ από πάνω την ντομάτα και το μαρούλι, τέλος πριν τη δεύτερη φέτα ψωμιού βάζουμε πάλι λίγη μαγιονέζα ώστε να κολλήσει. Την ίδια διαδικασία ακολουθούμε και για τον δεύτερο όροφο, απλά προσθέτουμε στη μέση, πριν την ντομάτα και το μαρούλι, το κοτόπουλο κ τις φέτες μπέικον. Πριν την τελευταία φέτα ψωμιού βάζουμε τη μαγιονέζα και την τρίτη φέτα τυρί.

Τέλος κόβουμε το τριώροφο τοστ σε 4 τριγωνάκια, τους βάζουμε οδοντογλυφίδες για να μην ξεκολλήσουν και σερβίρουμε με τηγανιτές πατάτες ή πατατάκια.

Keywords
Αναζητήσεις
ακης club sadwitch, κλαμπ σαντουιτς με πατατακια
Τυχαία Θέματα