Νικήτας Κακλαμάνης: Με πίεσαν να μην κατέβω στις αυτοδιοικητικές – Το όνομά μου θα βγει σίγουρα από την κάλπη (ΒΙΝΤΕΟ)

Την αποκάλυψη ότι δέχτηκε πιέσεις από υψηλόβαθμα κυβερνητικά στελέχη ώστε να εγκαταλείψει την ιδέα της υποψηφιότητας στον δήμο της Αθήνας αποκάλυψε ο Νικήτας Κακλαμάνης.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων ξεκαθάρισε ότι σε κάθε περίπτωση θα είναι υποψήφιος

«Το όνομά μου θα βγει σίγουρα από την κάλπη. Εγώ την κάνω κέφι αυτή τη δουλειά».

Παράλληλα, ο κ. Κακλαμάνης δεσμεύτηκε να στηρίξει τον Άρη Σπηλιωτόπουλο σε

περίπτωση κατά την οποία, στον δεύτερο γύρο της εκλογικής αναμέτρησης για τον δήμο της Αθήνας, ο υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας αναμετρηθεί με οποιονδήποτε άλλο αντίπαλο.

«Στον β’ γύρο θα ψηφίσω τον κ. Σπηλιωτόπουλο. Αντίστοιχη απάντηση από τον ίδιο δεν έχω λάβει», σημείωσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Σχολιάζοντας τα δημοσκοπικά ευρήματα, ο κ. Κακλαμάνης είπε με νόημα, «να ματαιωθούν οι εκλογές και ο δήμαρχος να εκλεγεί με δημοσκόπηση;» ενώ υπενθύμισε πως ακόμα και όταν δεν επανεκλέγη δήμαρχος συνέχισε να υπηρετεί τον δήμο και την πόλη.

«Έμεινα ενεργός στον δήμο. Δεν έφυγα επειδή δεν πήρα την καρέκλα του δημάρχου».

Ακόμη, δεσμεύτηκε να εξαιρέσει από την υποχρέωση καταβολής δημοτικών τελών τους τρίτεκνους και τους πολύτεκνους δημότες και προανήγγειλε την θεσμοθέτηση ενός γραφείου εξυπηρέτησης δανειοληπτών, που θα λειτουργεί συμβουλευτικά παρέχοντας νομική υποστήριξη και τεχνογνωσία σε όλους τους πολίτες που εξυπηρετούν οποιοδήποτε δάνειο.

Τέλος, ο κ. Κακλαμάνης αποκάλυψε πως το ψηφοδέλτιο της δημοτικής του παράταξης, το οποίο θα παρουσιαστεί επισήμως αύριο σε εναρκτήρια ομιλία, είναι κατά 70% ολοκληρωμένο.

The post Νικήτας Κακλαμάνης: Με πίεσαν να μην κατέβω στις αυτοδιοικητικές – Το όνομά μου θα βγει σίγουρα από την κάλπη (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα