Μωρό «γίγας» γέννησε γυναίκα στη Βρετανία (Βίντεο)

Με μία τεράστια έκπληξη, στην κυριολεξία, ήρθαν αντιμέτωποι οι γονείς του νεογέννητου George, καθώς το βάρος του ξεπερνούσε κατά πολύ όσα είχαν φανταστεί.

Όταν οι γιατροί τους είπαν ότι το μωρό που περιμένουν είναι μεγάλο, δεν είχαν καταλάβει ακριβώς πόσο μεγάλο εννοούσαν και έτσι το ζευγάρι από τη Βρετανία τα έχασε όταν η γυναίκα γέννησε ένα αγοράκι 7 κιλών με φυσιολογικό τοκετό. Λένε πως οι πόνοι της γέννας είναι αφόρητοι, φανταστείτε λοιπόν πως θα αισθανόταν η μητέρα του ”μικρού”, Jade που κατάφερε να φέρει στη ζωή

το 7κιλο μωρό της χωρίς να χρειαστεί καισαρική τομή.

Η μητέρα δήλωσε στο BBC ότι η ώρα του τοκετού ήταν εφιαλτική. Οι ώμοι του μωρού κόλλησαν, το βρέφος δεν μπορούσε να βγει και για 5 λεπτά το οξυγόνο του είχε πέσει κατακόρυφα. ”Ήταν από πάνω μου 20 γιατροί και αυτό ήταν πολύ τρομακτικό!” θυμάται η Jade.

Ο George μετά τη γέννησή του έμεινε στο νοσοκομείο για περισσότερο από ένα μήνα ώστε οι γιατροί να παρακολουθούν στενά την πορεία της υγείας του, η οποία βελτιωνόταν σταδιακά. ”Είναι ένα μικρό θαύμα” ανέφερε η μητέρα του. Λάθος χρήση επιθέτου θα αναφέρουμε εμείς. Όπως γράφουν τα βρετανικά ΜΜΕ, πρόκειται για το δεύτερο μεγαλύτερο μωρό που έχει γεννηθεί ποτέ φυσιολογικά στη Βρετανία.

Keywords
Τυχαία Θέματα