Κολπάκια… για να τρέχει από πίσω σας!

Και να μην ξεκολλάει από πάνω σας!

Ως γυναίκες, είμαστε συνηθισμένες και κάποιες ίσως και εθισμένες στην περιποίηση της εμφάνισης και γενικότερα του εαυτού μας. Τόσο πολύ που πλέον, είναι αρκετά δύσκολο να βρεις άσχημη γυναίκα! Συνήθως είναι απλά απεριποίητες. Όταν όμως η συζήτηση έρχεται στους άντρες και γενικότερα στις σχέσεις των δύο φύλων, τα πράγματα δεν είναι και τόσο απλά. Μπορεί λοιπόν ένας άντρας να ενθουσιαστεί από την εμφάνισή σας και να σας πλησιάσει, αλλά αυτό είναι το εύκολο κομμάτι μιας σχέσης. Το δύσκολο φυσικά είναι να μπορέσετε να κρατήσετε το ενδιαφέρον του και

φυσικά να τον κάνετε να είναι τρελός και παλαβός για εσάς! Παρακάτω σας έχουμε κάποια κολπάκια τα οποία καλά θα κάνετε να εφαρμόσετε. Δώστε προσοχή λοιπόν…

1. Μην είστε επικριτική: Είναι πολύ ωραίο και υγιές να λέτε τη γνώμη σας και φυσικά όπου διαφωνείτε να το εκφράζετε και να κάνετε την αρνητική σας κριτική, αλλά όλα με μέτρο! Δεν υπάρχει λόγος να γίνεστε κακιά, μπορείτε να πείτε απλά τη γνώμη σας και ως εκεί. Ακόμα χειρότερα, αν κρίνετε πολύ αυστηρά κάτι το οποίο εκείνος εγκρίνει και αγαπάει. Κρατήστε και μία… πισινή και προσπαθείστε να έχετε μετριοπαθή στάση. Στο κάτω κάτω, σε κανέναν δεν αρέσουν οι γκρινιάρες και κακιασμένες γυναίκες οι οποίες τελικά καταλήγουν να δείχνουν απλά κομπλεξικές.

2. Γελάστε με την ψυχή σας: Οι άντρες συνήθως μαγεύονται, και δεν το λέμε με καμία δόση υπερβολής, από μία γυναίκα η οποία είναι πρόσχαρη, χαμογελαστή και δε διστάζει να γελάσει δυνατά με την παρέα της. Επιπλέον, για το αντίθετο φύλο, το να κάνουν το αντικείμενο του πόθου τους να γελάει, είναι πάρα πολύ σημαντικό. Οπότε στο επόμενο αστείο που θα πετάξει, ή ανέκδοτο που θα αφηγηθεί, γιατί θα το κάνει, γελάστε και επιβραβεύστε τον για το χιούμορ του. Θα αισθανθεί τουλάχιστον Θεός.

3. Να είστε παιχνιδιάρες: Δεν είπαμε να μεταμορφωθείτε σε γατούλα και αντί για λέξεις να βγάζετε νιαουρίσματα, αλλά καλά θα κάνετε να μην ξεχνάτε και τη γυναικεία σας φύση. Αυτό είναι άλλωστε το όπλο σας. Ακόμα λοιπόν και για… την μεταγραφή του Ολυμπιακού να μιλάτε, να μιλάει δηλαδή, μπορείτε να τον πλησιάσετε και να τον αγγίξετε τυχαία, έχοντας πάντα και το ανάλογο βλέμμα. Να ξέρετε ότι θα λάβει το μήνυμα και αυτομάτως θα αισθανθεί περίεργα. Όχι άσχημα, περίεργα…

4. Στάση… αναμονής: Μπορεί να κόβετε φλέβα γι’ αυτόν, μπορεί να τον βλέπετε στον ύπνο σας σε άκρως… γαργαλιστικά σενάρια και μπορεί όταν σας κοιτάζει να λιώνετε, αλλά κορίτσια όσο κι αν θέλετε να κάνετε sex μαζί του, καθυστερήστε το όσο περισσότερο μπορείτε. Οι άντρες εκ φύσεως, τείνουν να μην εκτιμούν πολύ κάτι που αποκτούν εύκολα. Οπότε, είτε αυτό έχει να κάνει με sex είτε με τη γενικότερη συμπεριφορά σας, προσπαθήστε να κάνετε υπομονή και να μην γίνεστε χαλί να σας πατήσει. Αν σας θεωρήσει δεδομένη, θα χάσει πολύ σύντομα τον ενθουσιασμό του και τότε θα αναζητήσει νέους στόχους, πιο δύσκολους να κατακτηθούν!

5. Φροντίστε το ντύσιμό σας: Δεν εννούμε φυσικά να βγαίνετε έξω σαν τον καρνάβαλο ούτε σαν να κάνετε πεζοδρόμιο, αλλά μία όμορφη προσεγμένη εμφάνιση είναι σίγουρα στα συν σας. Σκεφτείτε να θέλατε να πάτε για ποτό και ο καλός σας να ερχόταν σαν να έχει μόλις γυρίσει από το γυμναστήριο, με φόρμες και… όχι ευωδιαστός! Εφόσον λοιπόν θέλετε να είναι εκείνος περιποιημένος, καλά θα κάνετε να είστε κι εσείς. Φορέστε ρουχαλάκια που σας κολακέυουν, φτιάξτε τα μαλλιά σας και μην κάνετε το λάθος να βγείτε εντελώς άβαφη εκτός αν είστε μοντέλο! Η σύγκριση που θα πέσει με τις υπόλοιπες γυναίκες δεν θα είναι υπέρ σας. Στο κάτω κάτω, μπορεί οι άντρες να προτιμούν τις γυναίκες φυσικές, αλλά όχι απεριποίητες!

6. Δείξτε του ότι έχει ανταγωνισμό: Ναι το ξέρουμε ότι εσείς ποθείτε αυτόν και μόνο, αλλά δεν υπάρχει λόγος να αγνοείτε όλο τον υπόλοιπο κόσμο γύρω σας και δη τους άντρες. Μπορείτε να μιλήσετε και γιατί όχι να φλερτάρετε, διακριτικά πάντα, με τον οποιοδήποτε, δεδομένου ότι δεν είναι ο κλασικός πέφτουλας ο οποίος δεν το χει και σε πολύ να σας στριμώξει στην τουαλέτα! Να ξέρετε, ότι μόλις αντιληφθεί ότι υπάρχουν αρκετοί άντρες στους οποίους αρέσετε, αφενός θα αισθανθεί περήφανος για την επιλογή του και αφετέρου θα κινητοποιηθεί και θα βάλει τα δυνατά του προκειμένου να σας κατακτήσει!

Πηγή: http://www.queen.gr

Keywords
Αναζητήσεις
πως να κανω τον αντρα μου να τρεχει απο πισω μου, θελω να τον κανω να σερνεται
Τυχαία Θέματα