Κίνα: «Γέννησα μόνη και το μωρό μου γλίστρησε στην αποχέτευση»

Ένα νεογέννητο δύο ημερών εγκλωβίστηκε σε σωλήνα αποχέτευσης τουαλέτας, αλλά χάρη στην άμεση επέμβαση των σωστικών συνεργείων το μωρό είναι καλά στην υγεία του. Σωτήρια για το μωράκι αποδείχθηκε η παρατηρητικότητα ενός από τους ενοίκους του κτιρίου που το άκουσε να κλαίει. Οι πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο εντόπισαν την πηγή του ήχου από έναν σωλήνα αποχέτευσης διαμέτρου 10 εκατοστών στον τέταρτο όροφο. Αρχικά επιχείρησαν να τραβήξουν το μωρό, όταν, όμως, διαπίστωσαν ότι αυτό δεν ήταν εφικτό, τότε επέλεξαν να κόψουν τμήμα του σωλήνα και στη συνέχεια να τον ανοίξουν προκειμένου να

απεγκλωβίσουν το νεογέννητο. Η όλη επιχείρηση διήρκησε περίπου μια ώρα με αίσιο αποτέλεσμα καθώς το παιδί, στο οποίο ήταν ακόμα κολλημένα υπολείμματα του πλακούντα, είχε μόνο αμυχές στο πρόσωπο και τα πόδια. Το δύο ημερών αγοράκι μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου τοποθετήθηκε σε θερμοκοιτίδα.

Την ίδια ώρα, η μητέρα του μωρού βρέθηκε και πρόκειται για μια 22χρονη ανύπαντρη κοπέλα, η οποία μάλιστα παρακολουθούσε τις προσπάθειες των διασωστών να απεγκλωβίσουν το παιδί της, χωρίς όμως να αποκαλύψει την ταυτότητά της.

Η νεαρή μητέρα αναγκάστηκε να ομολογήσει ότι εκείνη είναι η μητέρα του παιδιού όταν της ζητήθηκε να κάνει εξετάσεις. Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στην αστυνομία, η ανύπαντρη γυναίκα γέννησε μόνη της στην τουαλέτα και το νεογέννητο της γλίστρησε στην αποχέτευση. Μάλιστα, η κοπέλα είπε ότι δεν είχε τα χρήματα για έκτρωση και ότι έκρυψε την εγκυμοσύνη της φορώντας φαρδιά ρούχα.

Διαβάστε επίσης:

Καλά στην υγεία του το μωρό του υπονόμου-Φόβοι για τη μητέρα

Keywords
Τυχαία Θέματα