Κεδίκογλου: Οι εξετάσεις θα γίνουν κανονικά – Κανείς δε θα παίξει με τα νεύρα των παιδιών

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, ως καλεσμένος στην εκπομπή «ΝΕΤ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ» της κρατικής τηλεόρασης μίλησε για το σχέδιο για την αναδιάρθρωση της ΔΕΗ τονίζοντας πως δε θα γίνουν απολύσεις, αναφέρθηκε στην απελευθέρωση της αγοράς ενέργειας λέγοντας πως είναι ένα μεγάλο εγχείρημα, μίλησε για την ατζέντα του πρωθυπουργού και το ταξίδι του πρωθυπουργού στην Κίνα, η οποία όπως είπε, αναζητά μια «είσοδο»

στην ευρωπαϊκή αγορά, ωστόσο απέφυγε να σχολιάσει τις δηλώσεις του κ. Δασκαλόπουλου υπαινισσόμενος πως υπάρχει διάσταση απόψεων. Στη συνέχεια, ο κ. Κεδίκογλου υπογράμμισε πως δε θα υπάρξουν περαιτέρω μειώσεις μισθών και ότι πρέπει να δούμε τι θα γίνει για να αλλάξει η κατάσταση.

Όσον αφορά την ΟΛΜΕ και την τρίτη επιστράτευση μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, είπε πως δεν είναι κυβέρνηση εναντίον των εκπαιδευτικών καθώς ούτε και η ΑΔΕΔΥ στήριξε τον αγώνα της αλλά οι ίδιοι οι εκπαιδευτικοί έφτασαν την κατάσταση στα άκρα λέγοντας με νόημα πως ο νόμος έχει τις συνέπειές του. «Οι περισσότεροι εκπαιδευτικοί δεν αισθάνονται καθόλου καλά με όσα συμβαίνουν» ενώ σημείωσε πως τους διαχωρίζει από την πολιτική τους ηγεσία. «Οι εξετάσεις θα γίνουν κανονικά και κανείς δε θα παίξει με τα νεύρα των παιδιών» τόνισε.

Keywords
Τυχαία Θέματα