Ισόπαλες στην Πόλη Γαλατά και Τσέλσι

Αρκετά δυναμικό το ξεκίνημα της Τσέλσι στην Κωνσταντινούπολη, καθώς στο 4ο λεπτό έχασε την πρώτη ευκαιρία με τον Ουίλιαν να πλασάρει από μακριά μετά την έξοδο εκτός περιοχής του Μουσλέρα, αλλά ο Ουρουγουανός πορτιέρο έδιωξε σε κόρνερ με το κεφάλι!

Στο 9ο λεπτό όμως ο Φερνάντο Μουσλέρα δεν κατάφερε να αποσοβήσει το γκολ, με τον Φερνάντο Τόρες να ανοίγει το σκορ με κοντινό πλασέ, έπειτα από ασίστ του Θέσαρ Αθπιλικουέτα από αριστερά.

Το σουτ του Ραμίρες μέσα από την περιοχή στο 27′ πέρασε ψηλά άουτ, ενώ στο

39′ η Γαλατάσαράι έχασε την πρώτη της καλή ευκαιρία, με τον Πετρ Τσεχ να αποκρούσει σε κόρνερ το σουτ του Αλέξ Τέλες.

Οι Τούρκοι μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο αποφασισμένοι και έχασαν σπουδαία ευκαιρία με το δοκάρι στο 63′ από την κοντινή προβολή του Σέλτσουκ Ινάν, έπειτα από κεφαλιά-πάσα του Ντιντιέ Ντρογκμπά.

Η ισοφάριση ήρθε στο 65ο λεπτό με τον κεντρικό αμυντικό, Ορελιέν Σετζού, να κάνει το 1-1 με πλασέ στην κίνηση στην “καρδιά” της αγγλικής άμυνας έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Γουέσλεϊ Σνάιντερ.

Αμέσως μετά λίγο έλειψε ο Τόρες να δώσει ξανά προβάδισμα στους “μπλε”, αλλά το αριστερό του σουτ ήταν άστοχο, ενώ η “Γαλατά” έχασε σπουδαία ευκαιρία να ολοκληρώσει την ανατροπή, καθώς ο Πετρ Τσεχ απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ Αλέξ Τέλες στο 75′.

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ: Μουσλέρα, Εμπουέ, Σετζού, Χακάν Μπαλτά, Αλέξ Τέλες, Φελίπε Μέλο, Σελτσούκ Ινάν, Χαΐροβιτς (31′ Γεκτά Κουρτουλούς), Σνάιντερ, Ντρογκμπά, Μπουράκ Γιλμάζ.
ΤΣΕΛΣΙ: Τσεχ, Ιβάνοβιτς, Γκάρι Κέιχιλ, Τέρι, Αθπιλικουέτα, Ραμίρες, Λάμπαρντ, Ουίλιαν, Αζάρ, Σέρλε, Τόρες.

Πηγή: sport-24.gr

The post Ισόπαλες στην Πόλη Γαλατά και Τσέλσι appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα