Η “Αξία” γράφει για το e-marketdeals.gr

Στην ενεργή παρουσία του e-marketdeals.gr στην αγορά, καθώς και τις εξελίξεις σ’ αυτό, αναφέρθηκε η εφημερίδα “Αξία”, στο φύλλο της του Σαββάτου 21 Ιουλίου. Το δημοσίευμα, συγκεκριμένα, ανέφερε:

e-marketdeals.gr: Ενημερωτικό
«εργαλείο» αγορών και πωλήσεων
Μία φρέσκια ματιά στην επικοινωνία μεταξύ καταναλωτών και επιχειρούντων

Ο ειδησεογραφικός ιστότοπος e-marketdeals.gr συνιστά μία φρέσκια ματιά στην οικονομική, επιχειρηματική και καταναλωτική ενημέρωση. Πρόκειται για ένα web portal με αντικείμενο όλα όσα αφορούν

και στις δύο πλευρές των αγορών και των πωλήσεων στην ελληνική αγορά, καθώς παρακολουθεί, ερευνά, προβάλλει και σχολιάζει ζητήματα που ενδιαφέρουν ή επηρεάζουν τόσο τους επιχειρούντες όσο και τους καταναλωτές.

Με ειδησεογραφία, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις, έρευνες, αλλά και αποκαλυπτικούς «ψιθύρους» από τα ενδότερα της αγοράς και των επιχειρήσεων, το e-marketdeals.gr εισηγείται και μεσολαβεί για μια εποικοδομητική επικοινωνία καταναλωτών και επιχειρήσεων, με την καταγραφή των επίκαιρων εξελίξεων και απόψεων, για την οποία φροντίζουν καθιερωμένοι και έμπειροι δημοσιογράφοι της οικονομικής – επιχειρηματικής ενημέρωσης.

Τη συντακτική ομάδα του e-marketdeals.gr διευθύνει ο Χρήστος Κώνστας, ενώ την αρχισυνταξία έχει ο Ανδρέας Αναστασίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα