Γνωστός ηθοποιός: «Θα μπορούσα ήμουν και σκουπιδιάρης» (ΦΩΤΟ)

«Δεν αισθάνομαι ιδανικά που δουλεύω, όταν τόσοι άνθρωποι δεν δουλεύουν», δήλωσε ο ταλαντούχος ηθοποιός που συμμετέχει στην επιτυχημένη σειρά του Mega «Πίσω στο σπίτι» και συμπλήρωσε: «Είναι σαν να τρως το συσσίτιο που δεν έφτασε για όλους». Παράλληλα, αναφερόμενος στις εναλλακτικές επιλογές επαγγέλματος αν χρειαστεί να κάνει κάτι άλλο εκτός από αυτό του ηθοποιού, απάντησε: «Υπάρχουν πολλές. Τον τουρισμό, την ενασχόληση με τον πολιτισμό, με την ευρεία έννοια, το γράψιμο. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να μην χαθώ. Μπορεί να κάθεσαι πάνω από τα σκουπίδια

και να κλαις ή μπορείς να κάνεις ανακύκλωση. Αυτί είναι από τα καλά της κρίσης. Θα μπορούσα να κάνω οποιαδήποτε δουλειά, και σκουπιδιάρης δεν θα είχα πρόβλημα, ίσα ίσα μου αρέσει η ανακύκλωση».

Ο Λευτέρης Ελευθερίου μίλησε σε γνωστό περιοδικό, σχολιάζοντας την κρίση στην τηλεόραση, το επάγγελμά του αλλά και την οικογενειακή ζωή.

Τέλος, εξήγησε ότι προσπαθεί να αφιερώνει χρόνο στην οικογένειά του και ιδιαίτερα στον γιο που απέκτησε με τη σύζυγό του πέρυσι: «Πάρα πολλές ώρες τού αφιερώνω. Θεωρώ ότι όταν αναλαμβάνεις μια δουλειά πρέπει να δίνεις χρόνο. Πόσο μάλλον στο παιδί σου» τόνισε.

Keywords
Τυχαία Θέματα