Γκαράι: Ο Mόγιες «μπλόκαρε» την μεταγραφή μoυ στην Γιουνάιτεντ

Ο αμυντικός της Μπενφίκα Εζεκιήλ Γκαράι ισχυρίστηκε ότι ο Ντέιβιντ Μόγιες μπλόκαρε στο τέλος της σεζόν την μετακίνησή του στην Μάντσεστερ ΓιουνάιτεντΓκαράι ήταν κοντά να πάει στο πρωτάθλημα της Πρέμιερ λιγκ , αλλά δεν υλοποιήθηκε τίποτα.

Ο Αργεντίνος διεθνής αποκάλυψε ότι ο λόγος που δεν πήγε στο Ολντ Τράφορντ , ήταν η αποχώρηση του Άλεξ Φέργκιουσον.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής θεωρεί ότι το νέο αφεντικό ο Μόγιες δεν τον πίστευε τόσο πολύ και ότι η μετακίνηση του στην Πρέμιερ λιγκ –κοστολογείται στις 18 εκατ. λίρες – μπλοκαρίστηκε

από τον Σκωτσέζο προπονητή.

Σε δηλώσεις του, ο αμυντικός της Μπενφίκα είπε:

«Εγώ πίστευα ότι επρόκειτο να ενταχθώ στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το καλοκαίρι. Η συμφωνία είχε σχεδόν ολοκληρωθεί, αλλά τελικά η Μπενφίκα δεν δέχθηκε την προσφορά .

«Πιστεύω ότι η έξοδος του Φέργκιουσον είχε επηρεάσει τη συμφωνία . Ο Μόγιες δεν πιστεύει σε μένα τόσο πολύ, αλλά αυτό δεν είναι το πρόβλημα .

«Είμαι χαρούμενος στην Μπενφίκα και έχω πολλά όνειρα και φιλοδοξίες για αυτή τη σεζόν . Τώρα σκέφτομαι μόνο το παρόν που είναι η Μπενφίκα , αλλά τίποτα δεν αποκλείεται για το μέλλον».

Ο κεντρικός αμυντικός – που παλαιότερα έπαιξε σε Ρεάλ Μαδρίτης και Σανταντέρ – έχει συνδεθεί με ένα τη Βαρκελώνη τα τελευταία χρόνια .

The post Γκαράι: Ο Mόγιες «μπλόκαρε» την μεταγραφή μoυ στην Γιουνάιτεντ appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα