Γιατί πάει η Πόπη Τσαπανίδου στο STAR;

Στροφή στην έγκυρη ενημέρωση επιχειρεί το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς και ήδη έγιναν γνωστά τα ονόματα που θα το στελεχώσουν. Η κα. Πόπη Τσαπανίδου, πολύπειρη δημοσιογράφος και παρουσιάστρια με ειδικό βάρος, αποτελεί ήδη ένα από τα νέα γερά μεταγραφικά χαρτιά του STAR.

Οι ιθύνοντες του τηλεοπτικού σταθμού με μία κίνηση ματ

κατάφεραν να ενσωματώσουν την γοητευτική παρουσιάστρια – δημοσιογράφο στο δυναμικό τους. Από το κανάλι του Φαλήρου σε αυτό της Κάτω Κηφισιάς λοιπόν, αναλαμβάνοντας την πρωινή ζώνη (10 με 12).

Ποιοι ήταν όμως οι λόγοι που οδήγησαν την κα. Τσαπανίδου στην αγκαλιά του STAR την στιγμή που είχε εξασφαλίσει την εύνοια και την επαγγελματική ασφάλεια του ΣΚΑΪ;

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας, τα χρήματα με τα οποία έκλεισε η δημοφιλής παρουσιάστρια στον νέο STAR είναι αρκετά λιγότερα από τα αντίστοιχα που της εξασφάλιζε ο ΣΚΑΪ. Εντούτοις, η διαβεβαίωση της Διοίκησης ότι θα μπορεί να προβάλει μέσω του σταθμού θέματα γενικού αλλά και καλλιτεχνικού ενδιαφέροντος από το site που η ίδια διατηρεί (ipop.gr) ήταν το δέλεαρ που την οδήγησε στην απόφαση να πει το μεγάλο «ναι».

Αναλυτικότερα, η κα. Τσαπανίδου έθεσε στο τραπέζι των συζητήσεων την επιθυμία της να μοιράζεται με τους τηλεθεατές του καναλιού κάποια από τα θέματα που παίζουν στο δικό της site, εξασφαλίζοντας με τον τρόπο αυτό την προβολή και περαιτέρω διαφήμισή του. Την ίδια πρόταση είχε κάνει και στον ΣΚΑΪ η απάντηση του σταθμού όμως, ήταν αρνητική. Το STAR από την άλλη της εγγυήθηκε πως η επιθυμία της θα λάβει… σάρκα και οστά, μαζί με το ξεκίνημα της στον σταθμό.

Η μεταγραφή της παρουσιάστριας αποτέλεσε τηλεοπτική έκπληξη. Μέχρι στιγμής το επαγγελματικό της ένστικτο δεν την έχει προδώσει και η ίδια το ακολούθησε για ακόμη μια φορά πιστά…

πηγή: newpost.gr Από τη Φανή Πλατσατούρα

Keywords
Τυχαία Θέματα