Γιαννάκης στην Κίνα: «Νοιώθω σα να ήρθα στο σπίτι μου» (ΒΙΝΤΕΟ)

O «Δράκος» είναι πανέτοιμος να ηγηθεί της προσπάθειας της Εθνικής ομάδας της Κίνας και έκανε την πρώτη του προπόνηση και παράλληλα εξέφρασε την αισιοδοξία του για την πορεία των παικτών του. Ο έλληνας προπονητής ο οποίος κατά την άφιξή του είχε γνωρίσει την αποθέωση τόσο από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης όσο και τον απλό κόσμο στην Κίνα, είχε την πρώτη του προπόνηση με την Εθνική ομάδα την Τετάρτη.
«Είμαι πολύ υπερήφανος γιατί ήρθα σε μια χώρα, η οποία αγαπάει το μπάσκετ. Οπότε αυτό που νιώθω είναι σαν να ήρθα στο σπίτι μου», δήλωσε ο Παναγιώτης Γιαννάκης

και συνέχισε λέγοντας: «Υπάρχουν παίκτες που επιθυμούν πολύ να μάθουν και να δουλέψουν και αυτό με κάνει χαρούμενο. Πρέπει να αποδείξουμε την σκληρότητά μας και να την βελτιώσουμε. Είναι ένα βασικό στοιχείο που χρειάζεται αν θέλεις να φτιάξεις μία ομάδα». Για τους στόχους του με την Εθνική ομάδα της Κίνας, ο Παναγιώτης Γιαννάκης ανέφερε: «Θέλουμε να κερδίζουμε και γι’ αυτό θα προσπαθήσουμε. Είναι τόσο απλό. Πρωταρχικώς θέλουμε να κάνουμε τους παίκτες να συνειδητοποιήσουν τι σημαίνει η Εθνική ομάδα της Κίνας. Δευτερευόντως θέλουμε να καταλάβουν από την εμπειρία που έχουν ότι η ομάδα χρειάζεται την ποιότητά τους. Αν οι νέοι παίκτες εμπεδώσουν αυτόν τον τρόπο παιχνιδιού,τότε θα έχουμε στα χέρια μας το μέλλον του κινεζικού μπάσκετ. Και αυτός είναι ο στόχος που θέλουμε να πετύχουμε. Επίσης θέλουμε να δημιουργήσουμε μία ομάδα που θα αποτελείται από 12 παίκτες υψηλού επιπέδου, οι οποίοι μέσα από την ποιότητά τους θα δείξουν τις ικανότητές τους».

Δείτε το βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα