Γδύθηκε…για καλό σκοπό! (φώτο)

Το ημερολόγιό τους ξεπούλησε και με τα χρήματα κατάφεραν να βοηθήσουν την μητέρα της 21χρονης να ξεκινήσει την πολυδάπανη θεραπεία για όγκο στον εγκέφαλο.

Το Πανεπιστήμιο του Cardiff στήριξε την Έιμι Μόρφουτ στην προσπάθειά της να συλλέξει χρήματα πετώντας τα ρούχα της και πολλές συμφοιτήτριές της δέχτηκαν να συμβάλλουν ποζάροντας κι εκείνες εντελώς γυμνές.

Η 21χρονη Έιμι ένιωσε απόγνωση όταν άκουσε τον γιατρό να λέει ότι η μητέρα της, Σάρα, διαγνώστηκε με όγκο που δεν απειλούσε την ζωή της αλλά χρειαζόταν μια

πανάκριβη θεραπεία. Όταν ξεπέρασε το αρχικό σοκ συζήτησε την ιδέα της με τις φίλες της από το Πανεπιστήμιο της Ουαλίας και συμφώνησαν να… τολμήσουν.

«Νωρίτερα φέτος η μητέρα μου διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο, μια είδηση που συνέτριψε ολόκληρη την οικογένεια», δήλωσε η φοιτήτρια των Οικονομικών και εξήγησε πως το Πανεπιστήμιο της επέτρεψε να κάνει τη φωτογράφηση στους χώρους του.

Το κορίτσι κατάφερε τελικά να συγκεντρώσει ένα μεγάλο ποσό από αυτό που θα χρειαστεί η 51χρονη μητέρα της για θεραπεία ενώ όλοι οι φίλοι και συγγενείς της την θεωρούν πολύ γενναία που τόλμησε τη γυμνή φωτογράφηση.

Δείτε τις φώτο :

Πηγή : http://www.pkool.grTweet

Keywords
Τυχαία Θέματα