Φοβερή επίθεση Μητσιά σε Νταλάρα

Ο Μανώλης Μητσιάς δε μάσησε τα λόγια του για τον Γιώργο Νταλάρα σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Εγώ»«Ο Γιώργος υπήρξε ένας πολύ καλός τραγουδιστής, όχι όμως ο μοναδικός. Ίσως και αυτό να πλήρωσε. Τις υπερβολές των άλλων για να τον κολακεύσουν», είπε με νόημα.Η επίθεση του Μανώλη Μητσιά στον Γιώργο Νταλάρα γίνεται ακόμη πιο σαφής από τις εξής φράσεις:1.      «Οι
κολακείες τους ίσως τον έκαναν να μην πατά σταθερά στη γη αλλά να μοιάζει, όπως έλεγε ο Χατζιδάκις, σαν αστροναύτης χωρίς επιστροφή. Κάποια στιγμή είχε δύναμη από την εξουσία που το έδωσαν τα Μ.Μ.Ε., οι εφημερίδες, συγκεκριμένο συγκρότημα Τύπου, οι υπουργοί, οι πρωθυπουργοί. Δεν ξέρω πώς τη χρησιμοποίησε ο Γιώργος, αλλά μάλλον λάθος τη χρησιμοποίησε»2.      «Έβλεπε λίγο το κοινό με μια ματιά εξουσίας. Και αυτά ξέρετε ο λαός τα μαζεύει και ξεσπάει πολύ άσχημα. Γι’ αυτό πρέπει οι σχέσεις μας να είναι πολύ ειλικρινείς με τον κόσμο. Η εξουσία σε κάνει αλαζόνα».

«Όταν μπορείς να μπαίνεις σε οποιοδήποτε υπουργείο, όταν γεμίζεις ένα Ολυμπιακό στάδιο, όταν είσαι στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων, αναγκαστικά νιώθεις την εξουσία»

Keywords
Τυχαία Θέματα