Φωκικός – Ολυμπιακός 3-5

Γκολ και θέαμα στην Άμφισσα, καθώς σημειώθηκαν 8 τέρματα (3-5 το τελικό σκορ υπέρ του Ολυμπιακού) στο παιχνίδι του Φωκικού με τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η πρόκριση είχε κριθεί από το πρώτο παιχνίδι, όπου η ομάδα του Μίτσελ είχε επικρατήσει με 5-1 κι έτσι οι δύο ομάδες εμφανίστηκαν χωρίς άγχος στην αναμέτρηση.

Ο Μίτσελ έκανε αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα εν όψει του δύσκολου προγράμματος που ακολουθεί για τους «ερυθρόλευκους».

Οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα νωρίς στο σκορ,

όταν από λάθος του Αβραάμ Παπαδόπουλου, ο Φράγκος χρίστηκε σκόρερ στο 8ο λεπτό, αφού πλάσαρε εύστοχα τον Μέγιερι.

Η απάντηση των Πειραιωτών ήταν άμεση, καθώς στο 16′ ο Φουστέρ ισοφάρισε με σουτ. Πέντε λεπτά αργότερα ο Βάις με πλασέ έγραψε το 1-2, για να έρθει έπειτα από δύο λεπτά ο Ολαϊτάν, ο οποίος σκόραρε το τρίτο γκολ του Ολυμπιακού.

Το ημίχρονο είχε κι άλλο γκολ με τον Εντινγκά να κάνει το 1-4 με εξαιρετικό ψηλοκρεαμαστό σουτ έξω από την περιοχή.

Στο δεύτερο μέρος, ο κόουτς των «ερυθρόλευκων» πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τους νεαρούς Παπασάββα και Σάλιακα στις θέσεις των Φουστέρ και Εντινγκά.

Έξι λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Ράντι μείωσε σε 2-4 για τον Φωκικό, με διαγώνιο σουτ.

Στο 75′ ο Φωκικός μείωσε κι άλλο την διαφορά με ωραίο σουτ του Άλβαρες.

Το καλό, όμως, ήρθε στο τέλος, όταν ο νεαρός άσος του Ολυμπιακού, Παπασάββας σκόραρε ένα πανέμορφο τέρμα, με σουτ έξω από την περιοχή, διαμορφώνοντας το τελικό 3-5.

Φωκικός (Γιώργος Κούτσης): Λατζάνο, Πεχλιβανόπουλος, Καλαγκάνης, Πολυχρονάκης, Αλά, Σκαρίμπας, Τζέκος, Θέος, Άλβαρεζ, Ράντι, Φράγκος.

Ολυμπιακός (Μίτσελ Γκονθάλεθ): Μέγκιερι, Σαλίνο (63′ Παπάζογλου), Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μετζανί, Βούρος, Εντινγκά (46′ Παπασάββας), Γιαταμπαρέ, Φουστέρ (46′ Σάλιακας), Βάις, Ολαϊτάν, Στσέποβιτς.

The post Φωκικός – Ολυμπιακός 3-5 appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα