Έζησε την εξαθλίωση με τους ναρκομανείς γονείς της (ΦΩΤΟ)

Τις απάνθρωπες συνθήκες μέσα στις οποίες ζούσε ένα δίχρονο κοριτσάκι στη Ρωσία με τους ναρκομανείς γονείς του αποφάσισε να καταγράψει μια φωτογράφος με την κάμερά της. Η μικρή πρωταγωνίστρια, ζούσε μέσα στη βρώμα και τη δυσωδία, σε ένα σπίτι γεμάτο χρησιμοποιημένες σύριγγες, ναρκωτικά, τσιγάρα και αρκετούς ναρκομανείς φίλους των γονιών της που περνούσαν ή έμεναν μαζί τους στο ίδιο σπίτι.

Η φωτογράφος Irina Popova, έκρινε

ότι δεν έπρεπε να αναφέρει το γεγονός αυτό στις αρμόδιες αρχές, όταν όμως έκανε την έκθεσή της, κινητοποιήθηκαν οι αρχές από μόνες τους, ώστε να απομακρύνουν την μικρή Anfisa από τους γονείς της. Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που την κατηγόρησαν ότι εκμεταλλεύτηκε το δράμα της μικρούλας για προσωπικό της όφελος, όμως η ίδια δήλωσε ότι ήθελε μέσα από τις φωτογραφίες της να δείξει ότι υπάρχει περιθώριο να ανθίσει η αγάπη και στις ομάδες των περιθωριοποιημένων ανθρώπων.

Όταν το θέμα δημοσιοποιήθηκε, η μητέρα μπήκε σε κέντρο αποτοξίνωσης και άφησε την μικρή στον πατέρα της, ο οποίος δουλεύοντας περιστασιακά σαν ηλεκτρολόγος φροντίζει την κόρη του μαζί με τη νέα του σύντροφο.

The post Έζησε την εξαθλίωση με τους ναρκομανείς γονείς της (ΦΩΤΟ) appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Αναζητήσεις
ναρκομανεις, ναρκομανεις στην αθηνα
Τυχαία Θέματα