Εμετικό ριάλιτι παρουσιάζει την Κέρκυρα σαν μπορντέλο (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα νέο ριάλιτι που προβάλλεται από το βρετανικό Channel 4, εν ονόματι “What happens in Cavos” προκάλεσε την απέχθεια και την αγανάκτηση των Βρετανών, οι οποίοι μετά την προβολή του πρώτου 45λεπτου επεισοδίου άρχισαν να τηλεφωνούν στο κανάλι εκφράζοντας την δυσαρέσκειά τους.

Το σίριαλ που έκανε πρεμιέρα την περασμένη Τρίτη, απεικονίζει στιγμές Βρετανών τουριστών στον Κάβο της Κέρκυρας, ένα από τα πλέον τουριστικά σημεία του νησιού παρουσιάζοντας το νησί

των Επτάνησων ως “άντρο οργίων”.

Τα πλάνα και οι στιγμες που αυτά απεικονίζουν είναι χυδαία, προσβλητικά και αηδιαστικά, απεικονίζοντας μεθυσμένους νέους και νέες να επιδίδονται σε ερωτικές περιπτύξεις και ακατάπαυστη κατανάλωση αλκοόλ και… ούρων.

«Υπάρχει ένας κανόνας εδώ. Αν κάνεις σεξ με το ίδιο άτομο τρεις φορές, πρέπει να πιεις ένα σφηνάκι ούρα. Δεν υπάρχει εργαζόμενος στον Κάβο που να μην έχει πιει τουλάχιστον ένα ποτήρι ούρα». Η συγκεκριμένη μαρτυρία στην κάμερα του Channel 4, σε συνδυασμό με τα προαναφερθέντα πλάνα μεθυσμένων Βρετανών να κάνουν ό,τι τους κατέβει στο κεφάλι, σίγουρα δεν είναι και η καλύτερη διαφήμιση για τη χώρα μας.

Δείτε το επεισόδιο και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:

Keywords
Τυχαία Θέματα