Διαβάστε τα ζώδια της Τρίτης

Κριός Ο μόνος τρόπος να ξεπεράσετε αυτό το συναισθηματικό τέλμα είναι παραμένοντας ο εαυτός σας, Κριοί. Δεν υπάρχει λόγος να υποδύεστε κάποιον άλλο- αργά ή γρήγορα η αλήθεια θα αποκαλυφθεί. Τολμήστε αυτό που φοβάστε στα ερωτικά σας. Βγείτε εκτός της ζώνης ασφαλείας σας και ρισκάρετε, αν θέλετε να αυξήσετε το ενδεχόμενο κέρδος σας.

Ταύρος Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να δώσετε εξηγήσεις, γιατί απλούστατα αυτός που βρίσκεται απέναντί σας, δεν έχει τη διάθεση να σας ακούσει. Κρατήστε τα χαρτιά σας κρυφά για την ώρα, και

περιμένετε την κατάλληλη αφορμή για να εκδηλωθείτε. Ο Κρόνος φέρνει βελτίωση στα οικονομικά σας- μην αφήσετε, όμως, τα μυαλά σας να πάρουν αέρα.

Δίδυμος Ακόμα και η μικρή επιτυχία, αυτή τη στιγμή έχει τη δική της σημασία, Δίδυμοι. Μην υποτιμάτε τις δυνάμεις σας και μην ξεχνάτε ότι υπό τις παρούσες συνθήκες είναι σημαντικό να παίρνετε πρωτοβουλίες, ακόμη κι αν αυτές δεν αποδώσουν τελικά τους καρπούς που επιθυμούσατε. Τριγμοί στις αδελφικές σας σχέσεις, που μάλλον πρέπει να εξετάσετε προσεκτικά.

Καρκίνος Ένα κοντινό σας πρόσωπο χρειάζεται την ενθάρρυνσή σας, και πρέπει να του τη δώσετε, με κάθε κόστος. Πρέπει επιτέλους, Καρκίνοι, να παραδεχτείτε την επιρροή που ασκείτε σε συγκεκριμένα πρόσωπα, αναλαμβάνοντας και τη σχετική ευθύνη. Η Αφροδίτη ευνοεί αφάνταστα τα ερωτικά σας, ενισχύοντας τις πιθανότητες για νέες γνωριμίες ουσίας. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία.

Λέων Σύγχυση στο πεδίο των φιλικών σας σχέσεων σήμερα. Μάλλον πρέπει να παραμερίσετε εγωισμούς και διαστάσεις απόψεων, και να συζητήσετε μερικά άβολα για όλες τις πλευρές θέματα, πριν να ‘ναι πολύ αργά για όλους. Δώστε προσοχή στις συμβουλές των μεγαλύτερων, ειδικά αν πρόκειται για Υδροχόους και Ιχθείς. Ξέρουν τι σας λένε.

Παρθένος Μια ερωτική πρόκληση σας κεντρίζει την προσοχή, αλλά δεν είναι καθόλου σίγουρο κατά πόσο πρέπει να την αναλάβετε, αυτή τη στιγμή. Στο τέλος της ημέρας όμως, μόνο εσείς ξέρετε αν και για ποιόν θέλετε να ρισκάρετε την άνεσή σας. Λεπτές οι ισορροπίες στον τομέα των οικονομικών. Φερθείτε έξυπνα και όλα θα κυλήσουν ομαλά.

Ζυγός Είναι πολλές οι πτυχές της ζωής σας που έχουν ανάγκη από ανανέωση αυτή την περίοδο, αλλά η ερωτική είναι η κυριότερη. Αρκετά ανεχτήκατε τα καπρίτσια ενός συγκεκριμένου προσώπου. Έχετε το δικαίωμα να δοκιμαστείτε και αλλού, όσο ακόμα σας το επιτρέπουν οι αντοχές σας. Οι Σκορπιοί που σας πλησιάζουν τώρα, ξέρουν τον τρόπο να σας κάνουν να χαλαρώσετε.

Σκορπιός Δεν είναι λογικό να έχετε την απαίτηση από ένα φλερτ να εκτυλιχθεί μόνο του, χωρίς να λαμβάνετε καμία πρωτοβουλία, Σκορπιοί. Όποιος κι αν το ξεκίνησε, το σίγουρο είναι ότι στη συνέχεια απαιτείται η συμμετοχή και των δυο για να οδηγήσει κάπου. Ο Δίας σας δίνει το θάρρος που χρειάζεστε για να δραστηριοποιηθείτε εντονότερα στον τομέα των επαγγελματικών.

Τοξότης Πάρτε όσο χρόνο χρειάζεστε για να έρθετε σε ειλικρινή επαφή με τα συναισθήματά σας, Τοξότες. Μόνο όταν καταλάβετε τι είναι αυτό που πραγματικά θέλετε, θα σταματήσετε να ξοδεύεστε από δω κι από κει χωρίς λόγο. Η προοπτική μιας σημαντικής επανασύνδεσης σας ανεβάζει ψυχολογικά, αλλά δεν πρέπει να την αφήσετε να σας δημιουργήσει ψευδαισθήσεις.

Αιγόκερως Μη φοβάστε να κάνετε την πρώτη κίνηση, Αιγόκεροι, όπου κι αν αυτή αποσκοπεί. Ειδικά σε ό, τι αφορά τα ερωτικά σας, να είστε σίγουροι ότι η υπέρβαση του εγωισμού θα σας οδηγήσει εκεί ακριβώς που ονειρεύεστε. Ένα κώλυμα στον επαγγελματικό χώρο θα σας προκαλέσει εκνευρισμό, αλλά σύντομα το τοπίο θα ξεκαθαρίσει.

Υδροχόος Καιρός να γίνετε ακόμη πιο τολμηροί στον σεξουαλικό τομέα, Υδροχόοι. Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες που προκύπτουν, αλλά μη θέσετε σε κίνδυνο τις ανθρώπινες σχέσεις που δημιουργήσατε με κόπο. Οι Καρκίνοι σας παίζουν κανονικότατα σήμερα, και το τρελό είναι ότι η τακτική τους σας αρέσει. Απολαύστε υπεύθυνα, οι αντοχές σας δεν είναι ανεξάντλητες.

Ιχθύς Η καλοσύνη δεν βρίσκει πάντα αντίκρισμα, Ιχθείς, και ήρθε μάλλον η ώρα να το συνειδητοποιήσετε. Περιμένοντας λιγότερα από τους άλλους μπορεί να απογοητεύεστε κάπως, αλλά τουλάχιστον δεν συντηρείτε αυταπάτες. Μείνετε ουδέτεροι στις αντιπαραθέσεις που θα ξεσπάσουν μπροστά σας, χωρίς να σας αφορούν άμεσα. Δεν σας συμφέρει να εμπλακείτε σε ξένους καυγάδες.

Πηγή: www.lifo.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα