Διαβάστε τα ζώδια της Πέμπτης

Κριός Σήμερα, Κριοί, πρέπει να λάβετε μια γενναία απόφαση και να την υποστηρίξετε μέχρι τέλους. Ακόμη κι αν αποδειχθεί λανθασμένη, εσείς πρέπει να ετοιμαστείτε να αναλάβετε κάθε ευθύνη. Αλλαγές σας περιμένουν στα της σχέσης σας. Μη φοβηθείτε να συζητήσετε ένα προβληματικό ζήτημα, ανοιχτά και χωρίς ταμπού. Αρκετά μείνατε στο σκοτάδι.

Ταύρος Μη βιαστείτε να χρησιμοποιήσετε τις πληροφορίες που έχετε, εναντίον ενός συγκεκριμένου προσώπου. Κάντε υπομονή και η συγκυρία θα σας βοηθήσει να πάρετε το πάνω χέρι με πιο διακριτικό τρόπο. Ο Δίας φέρνει εντάσεις στα επαγγελματικά σας, οι οποίες όμως

δεν πρόκειται να σας επηρεάσουν σε πρακτικό επίπεδο. Αποφύγετε τις εκρήξεις και τις συναισθηματικές ακρότητες.

Δίδυμος Αρκετά ανεχτήκατε την αταξία, στα ερωτικά και τα επαγγελματικά σας. Καιρός να φτιάξετε ένα αυστηρό πρόγραμμα και να απαιτήσετε τόσο από τον εαυτό σας όσο κι απ’ τους άλλους να το τηρήσουν απαρέγκλιτα. Ηρεμία στις φιλικές και τις οικογενειακές σας σχέσεις. Αντιμετωπίστε με επιφύλαξη όσους σπεύδουν να σας μεταφέρουν άσχημα νέα.

Καρκίνος Η μάχη της λογικής με το συναίσθημα είναι τώρα πιο επίκαιρη από ποτέ. Ζυγίστε με προσοχή και υπομονή τα συμφέροντά σας και μην ενδώσετε στην πρώτη πρόταση/πρόκληση που τυχαίνει να είναι ελκυστική. Εμπιστευτείτε τους Κριούς και τους Τοξότες, όποια κι αν είναι τα συναισθήματά σας απέναντί τους. Ξέρουν καλά τι σας λένε.

Λέων Κάποιος προσπαθεί να σας τη φέρει, και η αλήθεια είναι πως βρίσκεται πολύ πιο κοντά σας απ’ ό, τι νομίζετε. Επιστρατεύστε το ένστικτο και την πονηριά σας για να τον ξεσκεπάσετε. Με εκρήξεις και φασαρίες δεν πρόκειται να γίνει τίποτα. Η Αφροδίτη ευνοεί το φλερτ και την ερωτική πολιορκία, δίνοντάς σας πολλαπλά ερεθίσματα για να βγείτε απ’ την αισθηματική σας στασιμότητα.

Παρθένος Τα υπονοούμενα και τα μισόλογα έχουν σήμερα πολύ μεγάλη αξία. Μην περιμένετε ολοκληρωμένες προτάσεις και θαρραλέες κινήσεις απ’ τους άλλους, γιατί δεν θα γίνουν ποτέ. Προσπαθήστε να διαβάσετε πίσω απ’ τις γραμμές. Επιτέλους καταφέρνετε να ξεπεράσετε μια βλαβερή συνήθεια, χάρη στην πολύτιμη βοήθεια ενός προσώπου απ’ τον ευρύτερο κύκλο σας.

Ζυγός Η πίστη και η αφοσίωσή σας σε μια επαγγελματική υπόθεση που αναλάβατε πρόσφατα, είναι αυτές που θα καθορίσουν την επιτυχία σας. Καλώς ή κακώς, σήμερα έχει τεράστια σημασία ο τρόπος με τον οποίο σας βλέπουν εκείνοι που σας ασκούν εξουσία. Αν κάποιος δεν είναι ειλικρινής μαζί σας, δεν πρόκειται να γίνει δια της βίας. Αφήστε τον καθένα να εξελιχθεί με τους δικούς του ρυθμούς.

Σκορπιός Ελαττώστε λιγάκι τον όγκο της δουλειάς, στον βαθμό βέβαια που κάτι τέτοιο εξαρτάται από εσάς. Καλή η εργατικότητα, Σκορπιοί, αλλά ο πολύς κόπος θα σας γονατίσει πιο σύντομα απ’ ό, τι νομίζετε. Δώστε περισσότερη σημασία στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, και κυρίως τις φιλικές. Το τελευταίο διάστημα έχετε παραμελήσει αξιόλογο κόσμο.

Τοξότης Μην απορρίπτετε ό, τι αδυνατείτε ή αρνείστε να κατανοήσετε, σ’ αυτή τη φάση. Η ωρίμανσή σας είναι μια διαδικασία εν εξελίξει, Τοξότες, πράγμα που σημαίνει ότι σύντομα θα βλέπετε τα πράγματα με άλλο μάτι. Εντάσεις στα ερωτικά σας, που φωτίζουν με τον τρόπο τους ένα πρόβλημα που υποβόσκει εδώ και καιρό.

Αιγόκερως Η Αφροδίτη ανοίγει νέους ερωτικούς ορίζοντες για σας, αλλά δεν είναι ακόμη σαφές αν και κατά πόσο είστε έτοιμοι να τους διαβείτε. Οι συμβουλές άσχετων προσώπων είναι εντελώς περιττές- εμπιστευτείτε μόνο την κρίση και το ένστικτό σας. Προσοχή στις σχέσεις σας με Ζυγούς και Υδροχόους. Η χημεία σας είναι ιδιαίτερα εκρηκτική σήμερα- χειριστείτε την με σύνεση.

Υδροχόος Οι αγγαρείες είναι μες στο παιχνίδι, Υδροχόοι, επομένως, θα πρέπει να τις αποδεχτείτε χωρίς πολλές διαμαρτυρίες, αν θέλετε να τις διεκπεραιώσετε γρήγορα. Η επαγγελματική σας εξέλιξη είναι θέμα χρόνου- κάντε λίγη υπομονή. Θεαματική άνοδος για τα ερωτικά και τα οικονομικά σας. Αναγνωρίστε, πάντως, τη συμβολή των άλλων, σε πράγματα που δεν πετύχατε μόνοι σας.

Ιχθύς Τα οικογενειακά σας προβλήματα μπορούν να ρυθμιστούν μόνο με αυστηρότητα και επιμονή. Αρκετές παραχωρήσεις κάνατε από ‘δω κι από ‘κει- καιρός να δείξετε και το σκληρό σας πρόσωπο. Ο Κρόνος βελτιώνει τις εργασιακές σας συνθήκες, αλλά αφήνει στο χέρι σας την ευθύνη για τη διατήρηση αυτής της κατάστασης. Πηγή: www.lifo.gr

The post Διαβάστε τα ζώδια της Πέμπτης appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα