Διαβάστε τα ζώδια της Δευτέρας

Κριός Η στρατηγική σας στον τομέα των ερωτικών ενέχει πολλά ρίσκα, αλλά από την άλλη, αποκλείεται να σας αφήσει στάσιμους. Το θέμα είναι, αν είστε πραγματικά προετοιμασμένοι για την μεγάλη αλλαγή που έρχεται (θετική ή αρνητική). Μην εμπιστεύεστε τόσο γρήγορα κόσμο που δε γνωρίζετε. Αφήστε το χρόνο να κάνει τη δουλειά του.

Ταύρος Οι επαγγελματικοί σας στόχοι δεν είναι ανέφικτοι, όσο κι αν θέλουν να σας πείσουν μερικοί για το αντίθετο. Η προσήλωση και η αφοσίωσή σας είναι το κλειδί για την επιτυχία. Μην παρασύρεστε από παροδικές χαρές. Η Αφροδίτη πολλαπλασιάζει τις ευκαιρίες για σοβαρές

ερωτικές γνωριμίες, αλλά είναι στο χέρι σας να τις κάνετε να στεριώσουν.

Δίδυμος Η διάθεσή σας ανεβαίνει κατακόρυφα σήμερα, κι εσείς πρέπει, φυσικά, να εκμεταλλευτείτε τη συγκυρία, αναπληρώνοντας τα συναισθηματικά σας κενά. Πάρτε τηλέφωνα, στείλτε μηνύματα, κάντε ό, τι μπορείτε για να προσεγγίσετε ξανά εκείνους που αγαπάτε. Μην ανταποκριθείτε σε ερωτικές προκλήσεις που θυμίζουν έντονα τα παλιά. Εστιάστε μόνο στο μέλλον, από δω και μπρος.

Καρκίνος Μην αφήσετε τα χρήματα να μπουν ανάμεσα σε σας και τις φιλίες σας, Καρκίνοι. Η βοήθεια προς τους άλλους είναι απαραίτητη μερικές φορές, αλλά η εκμετάλλευσή σας δεν δικαιολογείται σε καμία περίπτωση. Αλλαγές στα αισθηματικά σας. Φαίνεται πως αυτό που σας έδενε με ένα συγκεκριμένο άτομο, έχει πάψει να σας δένει πλέον.

Λέων Οι προθέσεις σας παρεξηγούνται σήμερα, γι’ αυτό ετοιμαστείτε για αρκετές διενέξεις, που στην πραγματικότητα δεν θα έχουν καμία βάση. Η υπομονή, πάντως, είναι το ισχυρότερο όπλο απέναντι στη χαζομάρα των άλλων, Λέοντες. Ο Δίας ενισχύει την κινητικότητα των επαγγελματικών σας, βγάζοντάς σας από τη στασιμότητα των τελευταίων ημερών.

Παρθένος Μη θεωρείτε την κατανόηση των άλλων δεδομένη. Τις περισσότερες φορές, πρέπει να παλέψετε σκληρά για να την εξασφαλίσετε. Οι τριγμοί μιας σχέσης, πάντως, δε σημαίνουν απαραίτητα ότι αυτή κινδυνεύει. Προσοχή στις πληροφορίες που αποκαλύπτετε σε άτομα που δεν γνωρίζετε καλά. Τα πρόσωπα που θα μπορούσαν να σας βλάψουν, είναι περισσότερα απ’ ό, τι νομίζετε.

Ζυγός Το κοινωνικό σας προφίλ θα παίξει κομβικό ρόλο στις σημερινές εξελίξεις. Ό, τι κι αν αισθάνεστε, μη βιαστείτε να προδώσετε τα συναισθήματα ή τις σκέψεις σας στο ευρύ κοινό. Δεν χρειάζεται να τα ξέρουν όλοι όλα. Προσοχή στις συναναστροφές σας με Ταύρους και Καρκίνους. Δεν είναι και τα πιο άκακα πρόσωπα…

Σκορπιός Ο πειρασμός να αποθρασυνθείτε και να βγείτε εκτός ορίων, είναι ιδιαίτερα έντονος σήμερα, αλλά την τελευταία στιγμή, καταφέρνετε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας. Αφήστε τους άλλους να εκτίθενται, Σκορπιοί. Μην πέφτετε στην ίδια παγίδα. Η Σελήνη επηρεάζει την διάθεσή σας με περίεργο τρόπο, γεγονός που ίσως σας κάνει να δείτε μια κατάσταση με εντελώς διαφορετική ματιά.

Τοξότης Όλα δείχνουν πως είναι η ιδανική στιγμή να τρέξετε στην αγκαλιά του/ της και να ξεχάσετε ό, τι κακό προηγήθηκε, αλλά καλό θα είναι να περιμένετε ακόμα λίγο. Ο Ερμής κάνει τα αισθηματικά σας ρευστά, επομένως, η διάθεσή σας δεν αποκλείεται να αλλάξει απότομα. Δώστε μια επαγγελματική ευκαιρία σε κάποιον που την αξίζει, ακόμη κι αν αυτό συνεπάγεται κάποιο ρίσκο.

Αιγόκερως Οι απόψεις σας πρέπει να εκφραστούν ευθέως, σήμερα, χωρίς υπονοούμενα και υπεκφυγές. Να είστε σίγουροι πως η ειλικρινής στάση σας θα εκτιμηθεί πολύ περισσότερο από μια συμπεριφορά που θα χαϊδέψει αυτιά. Δώστε έμφαση στις λεπτομέρειες, ιδίως όσον αφορά τα επαγγελματικά σας θέματα. Από αυτές θα διακριθεί ο μέτριος απ’ τον πραγματικά καλό.

Υδροχόος Οι ήττες μπορεί να μοιάζουν περισσότερες από το συνηθισμένο, αυτό το διάστημα, αλλά η προσοχή σας πρέπει να πέσει στο μέλλον και όχι στα πεπραγμένα. Τι μπορείτε να κερδίσετε, άραγε, αναμοχλεύοντας παλιές ιστορίες ; H χημεία σας με τους Καρκίνους είναι πολλά υποσχόμενη, σήμερα. Δώστε τους μια ευκαιρία (ή και περισσότερες).

Ιχθύς Ο δρόμος προς την ερωτική αποκατάσταση θα έχει αρκετά εμπόδια, αυτή τη φορά, αλλά όλα δείχνουν ότι αξίζει τον κόπο. Η Αφροδίτη σας βοηθάει να εκτιμήσετε το καινούργιο και το διαφορετικό. Ένα πρόσωπο που δεν σας γέμιζε το μάτι, ξαφνικά αρχίζει να σας εμπνέει υψηλά συναισθήματα. Ασχοληθείτε λίγο με την περίπτωσή του.

Πηγή: www.lifo.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα