Χάρης Βαφειάς: Ο large εργένης έβαλε στεφάνι

Γράφει ο Άρης Σπίνος

Η είδηση, πριν από λίγες μέρες, ότι ο γιος του Νίκου Βαφειά, γνωστού παντοδύναμου εφοπλιστή από τη Χίο, Χάρης, παντρεύτηκε την αρχιτέκτονα Αιμιλία Λαγουνάρη, έκανε εντύπωση όχι γιατί ο μπουζουκόφιλος Χάρης Βαφειάς αποφάσισε να νοικοκυρευτεί, αλλά γιατί ο γάμος έγινε σε κλειστό κύκλο μεταξύ ελάχιστων φίλων και των οικογενειών τους. «Κολλητός» του άτυχου Νίκου Γιγουρτάκη,

ιδιοκτήτη του νυκτερινού κέντρου «Romeo» που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, δεν έχει αφήσει πίστα για πίστα νυχτερινού κέντρου που να μην την έχει μετατρέψει σε σύγχρονο επιτάφιο από τα γαρύφαλλα. Ο ισχυρός επιχειρηματίας, με το χοντρό πορτοφόλι, ελέω φυσικά των οικογενειακών του καταβολών, είναι πάντα ο καλός πελάτης μόλις περνάει το πόδι του από τη φωτισμένη είσοδο κάθε μπουζουξίδικου. Οι σερβιτόροι τρίβουν τα χέρια τους. Τον ίδιο, φυσικά, ενθουσιασμό δείχνουν και οι κατά καιρούς εμφανιζόμενες αοιδοί, όταν τους ενημερώνουν τα αφεντικά τους ότι στο πρώτο τραπέζι κάθεται ο Βαφειάς. Νάζι, σκιρτήματα και ένα βλέμμα με υποσχέσεις συνοδεύει τους στίχους, που πολλές φορές καλύπτονται από τη δυνατή μουσική, στα τραγούδια που έχουν στο πρόγραμμά τους οι νεαρές τραγουδίστριες με την καλλίγραμμη… φωνή.

Η παρέλαση από μοντέλα έλαβε τέλος…
Η 23χρονη αρχιτέκτονας Αιμιλία Λαγουνάρη ή Έμιλυ, όπως τη λένε οι φίλες της, κατάφερε να περάσει μπροστά από την «κούρσα της καρδιάς» του συναγωνισμού ανάμεσα στην Άξια Ανδρεαδάκη, τη Νατάσα Λυμπερίδου, τη Νάταλι Θάνου και φυσικά δεκάδες ακόμα μοντέλα που έχουν απολαύσει τον… large Χάρη Βαφειά. Ο γάμος τους, που έγινε πριν από λίγο καιρό σε κλειστό κύκλο, έδειξε ότι –προς το παρόν τουλάχιστον– η νεαρή αρχιτέκτονας βγήκε νικήτρια στην κατάκτηση της προτίμησης του ιδιοκτήτη των 75 πλοίων.
Ο Χάρης Βαφειάς σε κάθε έξοδό του έκανε πάντα αισθητή την παρουσία του, αφού οι μεγάλοι λογαριασμοί που κάνει στο τέλος της βραδιάς δεν αφήνουν περιθώρια ούτε για μια παρατήρηση, ακόμα και στα πιο κακόγουστα αστεία που σκαρώνει ο ίδιος προκειμένου να διασκεδάσει. Δεν είναι λίγες οι φορές που πληρωμένοι ηθοποιοί, τρίτης ή τέταρτης κατηγορίας, δέχτηκαν να γίνουν οι προσωπικοί γελωτοποιοί του ατίθασου καραβοκύρη, προκειμένου να περνά καλά αυτός και η παρέα του. Ένα βράδυ μαζί με δεκαπέντε άτομα που αποτελούσαν την παρέα του, μεταξύ των οποίων και το μοντέλο Ανδρεαδάκη, άρχισε να ρίχνει αβγά στο κεφάλι ενός ηθοποιού που ήταν στο τραπέζι του. Το παιχνίδι ήταν απλό, ένας φουσκωτός της παρέας Βαφειά, δήθεν κρυμμένος, πετούσε τα αβγά και ο ηθοποιός έψαχνε τάχα να βρει ποιος τα πέταγε. Τόσο αστείο! Την επόμενη μέρα, οι φωτογραφίες από τις «πλάκες» αυτές ανέβαιναν στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Η ναυτιλιακή
Τώρα βέβαια αν αναρωτηθείτε τι ώρα πάει το πρωί στη ναυτιλιακή του εταιρεία μετά τα ξενύχτια, τα ποτά και τα τσιγάρα, δυσκολεύομαι να βρω την απάντηση. Την ίδια απορία, βέβαια, διατηρώ και για εκείνο το πρωινό, όταν έφυγε γύρω στις 5.30 από το νυχτερινό κέντρο «Θέα» και το προηγούμενο βράδυ ένα πασίγνωστο μοντέλο –που λ

Keywords
Αναζητήσεις
βαφεια στεφανια, στεφανια βαφεια
Τυχαία Θέματα