Μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ σε νέα δημοσκόπηση – Σε αμφίβολα όρια εκλογικής ύπαρξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ

Νέο προβάδισμα ΣΥΡΙΖΑ στην Α΄ και Β΄ Αθήνας αλλά και στην Περιφέρεια Αττικής δίνει η δημοσκόπηση της GPO που διενεργήθηκε για λογαριασμό του Newpost.

Στη
δεύτερη θέση βρίσκεται η ΝΔ - Τρίτη η Χρυσή Αυγή

Η Χρυσή Αυγή παραμένει σε υψηλά δημοσκοπικά επίπεδα, αν σκεφθεί κανείς όλες τις εξελίξεις. Το ΚΚΕ καταγράφει μικρή αλλά σταθερά ανοδική τάση. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, παρά τη σημαντική κάμψη τους από τις εκλογές, διατηρούνται σε επίπεδα αξιοσημείωτης παρουσίας.

Στις δε Ευρωεκλογές το ποσοστό των αναποφάσιστων αυξάνει ακόμη περισσότερο. Συγκεκριμένα, τα μικρότερα κοινοβουλευτικά κόμματα δεν εισπράττουν περισσότερες ψήφους, όπως συνέβαινε παλαιότερα.

Αναλυτικότερα:

Πρόθεση ψήφου των πολιτών για τις βουλευτικές εκλογές και τις εθνικές εκλογές Α΄ Αθήνας

Στην ερώτηση ποιο κόμμα είναι πιθανό να ψηφίσετε αν αύριο είχαμε βουλευτικές εκλογές το 19,8% απαντά τον ΣΥΡΙΖΑ, το 19% την ΝΔ, το 10,5 % την Χρυσή Αυγή, το 5,9% το ΚΚΕ, το 4,3% τους ΑΝΕΛ, το 3,8% το ΠΑΣΟΚ και το 3, 7% την ΔΗΜΑΡ. Το ποσοστό της αδιευκρίνιστης ψήφου φτάνει το 17%

Πρόθεση ψήφου των πολιτών για τις ευρωεκλογές Α΄ Αθήνας

Στην ερώτηση ποιο κόμμα είναι πιθανό να ψηφίσετε στις Ευρωεκλογές του Μάιου του 2014, το 18,5% απαντά τον ΣΥΡΙΖΑ, το 18% την ΝΔ, το 9,1% την Χρυσή Αυγή, το 5,5% το ΚΚΕ, το 4,3% τους ΑΝΕΛ. ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ ισοψηφούν με ένα ποσοστό 3,6% να δηλώνει την προτίμηση του σε αυτά τα δύο κόμματα. Το ποσοστό της αδιευκρίνιστης ψήφου φτάνει το 21, 7%

Πρόθεση ψήφου των πολιτών για τις βουλευτικές εκλογές και τις εθνικές εκλογές Β΄ Αθήνας


Στην ερώτηση ποιο κόμμα είναι πιθανό να ψηφίσετε αν αύριο είχαμε βουλευτικές εκλογές το 24,4% απαντά τον ΣΥΡΙΖΑ, το 16,9% την ΝΔ, το 8,2 % την Χρυσή Αυγή, το 7% το ΚΚΕ, το 4,4% τους ΑΝΕΛ, το 3,9% το ΠΑΣΟΚ και το 3, 5% την ΔΗΜΑΡ. Το ποσοστό της αδιευκρίνιστης ψήφου φτάνει το 17,4%

Πρόθεση ψήφου των πολιτών για τις ευρωεκλογές Β΄ Αθήνας


Στην ερώτηση ποιο κόμμα είναι πιθανό να ψηφίσετε στις Ευρωεκλογές του Μάιου του 2014, το 22,5% απαντά τον ΣΥΡΙΖΑ, το 16,4% την ΝΔ, το 7,9% την Χρυσή Αυγή, το 7% το ΚΚΕ, το 4,5% τους ΑΝΕΛ., το 3,9% το ΠΑΣΟΚ και το 3, 5% την ΔΗΜΑΡ. Το ποσοστό της αδιευκρίνιστης ψήφου φτάνει το 19% .

Πρόθεση ψήφου των πολιτών για τις βουλευτικές εκλογές και τις εθνικές εκλογές στην περιφέρεια Αττικής


Στην ερώτηση ποιο κόμμα είναι πιθανό να ψηφίσετε αν αύριο είχαμε βουλευτικές εκλογές το 24,6% απαντά τον ΣΥΡΙΖΑ, το 16,9% την ΝΔ, το 11,1% την Χρυσή Αυγή, το 4,9% το ΚΚΕ, το 4% τους ΑΝΕΛ, το 3% το ΠΑΣΟΚ και το 3, 1% την ΔΗΜΑΡ. Το ποσοστό της αδιευκρίνιστης ψήφου φτάνει το 17,4%

Πρόθεση ψήφου των πολιτών για τις ευρωεκλογές στην περιφέρεια Αττικής


Στην ερώτηση ποιο κόμμα είναι πιθανό να ψηφίσετε στις Ευρωεκλογές του Μάιου του 2014, το 20% απαντά τον ΣΥΡΙΖΑ, το 13,5% την ΝΔ, το 8,6% την Χρυσή Αυγή, το 4,8% το ΚΚΕ, το 4 % τους ΑΝΕΛ., το 2,9% το ΠΑΣΟΚ και το 3% την ΔΗΜΑΡ. Το ποσοστό της αδιευκρίνιστης ψήφου φτάνει το 23,9% .

Απαισιόδοξοι οι Έλληνες

Απαισιόδοξοι ότι τα πράγματα στα επόμενα 2-3 χρόνια θα χειροτερέψουν κι άλλο, είναι για τη ζωή τους το 50-54% και για την οικονομία το 52-56% όπως αποτυπώνεται στην ίδια δημοσκόπηση.

The post Μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ σε νέα δημοσκόπηση – Σε αμφίβολα όρια εκλογικής ύπαρξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα