Αριστερή Πρωτοβουλία ΠΑΣΟΚ: «Υποτάσσεται το ΠΑΣΟΚ στις απαιτήσεις τις Τρόικας»

Επίθεση κατά της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ, εξαπέλυσε η Αριστερή Πρωτοβουλία ΠΑΣΟΚ, κάνοντας λόγο για υποταγή της κυβέρνησης στις απαιτήσεις της τρόικας στο θέμα των απολύσεων στο Δημόσιο.

Με σχετική ανακοίνωση, υπογραμμίζεται ότι η απομάκρυνση των επίορκων θα συνοδευτεί από την απομάκρυνση χιλιάδων εργαζομένων «με μοναδική αξιολόγηση αυτή των προσωπικών τους φακέλων».

Η «Αριστερή Πρωτοβουλία» τονίζει ακόμα ότι η συμφωνία της κυβέρνησης για απομάκρυνση 14.000

υπαλλήλων αποτελεί σαφή παραβίαση (σημείο 9) της προγραμματικής συμφωνίας των τριών συγκυβερνώντων κομμάτων, που προβλέπει να μην απολυθεί κανένας δημόσιος υπάλληλος, εκτός από τους επίορκους.

Επικρίνει μάλιστα την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ αναφέροντας ότι «οι λογικές που αναπτύσσονται από μερίδα στελεχών της ηγετικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ για το θέμα των απολύσεων και που δυστυχώς ταυτίζονται απόλυτα με αυτές της Ν.Δ., προκαλούν θλίψη και οργή σε κάθε δημοκρατικό και προοδευτικό πολίτη αυτού του τόπου».

Τέλος, σχετικά με την αναλογία 1:1, η «Αριστερή Πρωτοβουλία» θεωρεί ότι «η ίδια η αντίληψη της πρόσληψης μέσω της απόλυσης άλλου, είναι αντίληψη διχαστική, επικίνδυνη και σε κάθε περίπτωση βαθιά συντηρητική».

Keywords
Τυχαία Θέματα