Άρχισαν τα όργανα στο «Κάτω Παρτάλι»! Απλήρωτοι οι ηθοποιοί…

Μπορεί το « Κάτω Παρτάλι» να σημειώνει 60αρια στην τηλεθέαση, αλλά οι ηθοποιοί παραμένουν απλήρωτοι, με το ενδεχόμενο να «κοπεί» η σειρά, να είναι ανοιχτό.

Μέχρι στιγμής, οι ηθοποιοί αν και έχουν συμπληρώσει περίπου δυο μήνες γυρισμάτων, παραμένουν απλήρωτοι. Αυτό, το επιβεβαίωσε και ο Γιώργος Λιάγκας, λέγοντας:

«Υπάρχουν οικονομικά θέματα με τους ηθοποιούς της σειράς. Και προσπαθούν τώρα να πιέσουν που η σειρά κάνει 60% ΄ώστε να πάρουν κάνα φράγκο. Δεν έχουν πληρωθεί».

Τι απαντάνε όμως οι πρωταγωνιστές της σειράς; Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, λόγω της οικονομικής κρίσης, αφήνει

ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα:

«Έχει τις ίδιες πιθανότητες να κοπεί, όπως οποιαδήποτε άλλη σειρά. Βρισκόμαστε σε κρίση. Υπάρχει θέμα με το οικονομικό πλέον. Δεν έχει ανακοινωθεί ότι υπάρχει το ενδεχόμενο να κοπεί, αλλά υπάρχει πάντα ο φόβος. Οπότε σίγουρα υπάρχει ένα καμπανάκι, μιας και όλα τα κανάλια έχουν ένα χρέος».

Στο ίδιο μήκος κύματος και η Βασιλική Τρουφάκου, που συμφώνησε με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, λέγοντας:

«Δεν υπάρχει τέτοια πληροφόρηση. Όπως είπε ο Γιάννη Τσιμιτσέλης, θα ακολουθήσει την τύχη και την πορεία της χώρας. Αν τα πράγματα του χρόνου είναι ακόμα πιο δυσμενή, πιθανότατα να πέσει έξω ο προγραμματισμός».

Τέλος, μίλησε και για την αλλαγή που έχει επέλθει στη ζωή της μετά τον ρόλο της στο «Κάτω Παρτάλι»:

«Δεν έχει αλλάξει κάτι στη ζωή μου. Δεν έχω βιώσει ακόμα την αλλαγή. Έχω βιώσει όμως τη χαρά όταν πηγαίνουμε στο γύρισμα και ξέρουμε ότι έχει πάει καλά η δουλειά. Δεν με σταματάνε στο δρόμο, αλλά με κοιτάνε λίγο περίεργα. Περνάει το βλέμμα από πάνω και σκαλώνει. Και δεν ξέρω αν φταίει κάτι που φοράω!»

ΠΗΓΗ : lifestyle-gr.blogspot.gr

The post Άρχισαν τα όργανα στο «Κάτω Παρτάλι»! Απλήρωτοι οι ηθοποιοί… appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα