Άγρια κόντρα Ψαριανού – “Αυγής”

Νέα κόντρα στα… παρασκήνια ξέσπασε ανάμεσα στον βουλευτή της ΔΗΜΑΡ Γρηγόρη Ψαριανού και την εφημερίδα «ΑΥΓΗ» με αφορμή το ειρωνικό δημοσίευμα της εφημερίδας με τίτλο «Όχι γιαούρτια στη ΔΗΜΑΡ».

«Όχι γιαούρτια στα γραφεία της ΔΗΜ.ΑΡ., όχι βρισιές στον Κουβέλη, όχι ιπτάμενες μπύρες στον Ψαριανό στη Μαβίλη», αναφέρει χαρακτηριστικά το άρθρο και συνεχίζει δικαιολογώντας πως «αν πετάξεις μπύρα στη Μαβίλη, ή σκύλο θα χτυπήσεις ή τον Ψαριανό» ανέφερε, μεταξύ άλλων, το άρθρο.

Η απάντηση του κ. Ψαριανού ήρθε μέσα από την απάντηση

του στο nocomments.

«Λυπάμαι πάρα πολύ για το κατάντημα της εφημερίδας. Θα τρίζουν τα οστεοφυλάκια των ανθρώπων και των αγωνιστών της Αριστεράς που αγωνίστηκαν για την εφημερίδα, που την γέννησαν και που έδωσαν την ζωή τους για το έργο της και την αισθητική της. Ντρέπομαι για λογαριασμό τους. Οποιεσδήποτε πολιτικές διαφορές, πολεμικές και διαφωνίες είναι κατανοητές. Αλλά εδώ πρόκειται για θέματα ήθους, εντιμότητας και αισθητικής και των συντακτών της. Ακόμη και ο Σταλινικός Ριζοσπάστης με αντιμετώπισε κανονικά όσες φορές διαφώνησε μαζί μου. Είναι εκπεσμός για την εφημερίδα και θα τρίζουν τα κόκκαλα των ιδρυτών της» δήλωσε

Keywords
Τυχαία Θέματα