Αυτή είναι η πιο πόθητη γυναίκα της Υφηλίου! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Είναι όμορφη, πετυχημένη, σέξι και… αποτελεί τον διακαή πόθο κάθε άνδρα!

Σύμφωνα με την ετήσια λίστα του Askmen, για την πιο ποθητή γυναίκα του πλανήτη, μια είναι αυτή που επικράτησε και με μεγάλη διαφορά από τη δεύτερη, συγκεντρώνοντας το 30% των ανδρικών ψήφων!

Ο λόγος για την εκθαμβωτική Daenerys Targaryen, (κατά κόσμον Emilia Clarke) της εκ των πρωταγωνιστών της δημοφιλούς σειράς « Game of Thrones» της HBO! Η «Μητέρα των δράκων», ασφαλώς και βιώνει μια πρωτοφανή αναγνωρισιμότητα και έχει τεράστια απήχηση στο ευρύ κοινό

ελέω GoT, ωστόσο δεν ψηφίστηκε ως η «πιο ποθητή γυναίκα του πλανήτη για το 2014» απλά και μόνο εξαιτίας της τεράστιας εμπορικής επιτυχίας της σειράς ή λόγω των τολμηρών ερωτικών σκηνών στις οποίες επιδίδεται! Αναμφίβολα έβαλαν και αυτά το… λιθαράκι τους, αλλά ρίχνοντας μια ματιά στις φωτό της 26χρονης ηθοποιού, θα πειστείτε πως το αποτέλεσμα είναι πέρα για πέρα δίκαιο!

Ρίξτε μια ματιά την εκπάγλου καλλονής Emilia, και αν είστε από τους λίγους που δεν είστε fan της σειράς, «το Παιχνίδι του Στέμματος», μόλις βρήκατε έναν καλό λόγο να το παρακολουθήσετε!

The post Αυτή είναι η πιο πόθητη γυναίκα της Υφηλίου! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα