Άφραγκη και σε ψυχολόγο πασίγνωστη ηθοποιός

Ποιος να το περίμενε ότι το χρυσό κορίτσι της δεκαετίας του ’90 είναι πλέον στα όρια της κατάθλιψης και σχεδόν χωρίς χρήματα στον τραπεζικό της λογαριασμό.

Όπως παραδέχτηκε η Pamela Anderson στο τηλεοπτικό δικτύο TV Biz πριν από λίγα χρόνια ξεκίνησε να φτιάχνει το σπίτι των ονείρων της, αλλά τελικά κατέληξε άφραγκη και να χρωστάει στην εφορία χιλιάδες δολάρια που δεν μπορεί να αποπληρώσει! Το άγχος που βίωσε τα τελευταία χρόνια την οδηγεί και πάλι στην καρέκλα

του ψυχαναλυτή.
“Είναι καιρός να δω και πάλι τον ψυχαναλυτή μου. Πρέπει να τον δω. Δουλεύω συνέχεια, προσπαθώ να βρω τον εαυτό μου, αλλά χρειάζομαι βοήθεια. Έδωσα πολλά χρήματα για το σπίτι και καταστράφηκα οικονομικά. Προσπαθώ να πληρώσω τα χρεή μου στην εφορία σε μικρές δόσεις. Δεν ξέρω πώς να το διαχειριστώ. Τα τελευταία χρόνια ήταν πολύ αγχωτικά για μένα”.
Και σαν να μην έφταναν τα οικονομικά προβλήματα, πριν λίγες μέρες είδε την έξοδο από την αμερικανική εκδοχή του “Dancing On Ice” καθώς το χορευτικό της πήρε ιδίαιτερα χαμηλή βαθμολογία γιατί όπως είπαν οι κριτές είχε μονίμως στο νου της, μήπως το στήθος της αποκαλυφτεί από το σέξι ντεκολτέ της φόρμας.

Keywords
Τυχαία Θέματα