Lifestyle συνδυασμό ετοιμάζει ο Ηλίας Ψινάκης! (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο πλευρό του Ηλία Ψινάκη και συγκεκριμένα υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του θα είναι πολύ γνωστός δημοσιογράφος ο οποίος δηλώνει πως δεν είναι πολιτικός και ούτε σκοπεύει να γίνει… ωστόσο δηλώνει πολίτης με όραμα, έμπνευση και κυρίως όρεξη να τα αλλάξει όλα. Ο λόγος για τον γνωστό δημοσιογράφο και αρχισυντάκτη της εκπομπής «Μεσημεριανή Μελέτη» Θέμη Μάλλη.

«Δεν είμαι πολιτικός. Κι ούτε σκοπεύω να γίνω. Μπορώ όμως, να αγωνιστώ, να διεκδικήσω, να ερευνήσω για την καλύτερη και πιο ρεαλιστική λύση στα προβλήματα

της καθημερινότητας, αλλά και στις προκλήσεις του μέλλοντος για έναν πανέμορφο τόπο, όπως ο Δήμος του Μαραθώνα. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια, η Νέα Μάκρη, ο Μαραθώνας, ο Βαρνάβας, το Γραμματικό κι οι υπόλοιπες περιοχές που συνθέτουν έναν από τους μεγαλύτερους σε έκταση Δήμους στη χώρα, δυστυχώς μαραζώνουν. Όλοι εμείς, οι πολίτες, έχουμε πραγματικά μια μοναδική ευκαιρία να τα αλλάξουμε όλα, στις ερχόμενες εκλογές για την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Και παράλληλα έχουμε και την ευθύνη, να εμπιστευθούμε ανθρώπους ικανούς, έμπειρους, καταξιωμένους στο χώρο τους, έτοιμους να πράξουν και όχι να τάξουν. Επικεφαλής αυτής της προσπάθειας, που έχει στόχο από τη μια να κάνει καλύτερη την καθημερινότητά μας κι από την άλλη να αναδείξει το Μαραθώνα σε όλο τον πλανήτη αναπτύσσοντάς τον, είναι ο Ηλίας Ψινάκης. Ένας πολίτης με όραμα, έμπνευση και κυρίως όρεξη να τα αλλάξει όλα!», έγραψε ο δημοσιογράφος μέσα στο προσωπικό του Blog.

The post Lifestyle συνδυασμό ετοιμάζει ο Ηλίας Ψινάκης! (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα