Dogbook: Τώρα ο σκύλος σας έχει το δικό του facebook !

Πως θα σας φαινόταν να έχει και ο σκύλος σας… facebook ; Περίεργο και μάλλον ακατόρθωτο ; Και όμως ο πρώτο που δημιούργησε facebook για σκύλους, σαν τον Μαρκ Ζάκερμπεργκ ένα πράγμα, είναι Θεσσαλονικιός ο οποίος με το dogbook ενώνει τους ιδιοκτήτες τετράποδων αλλά και επαγγελματίες που διατηρούν καταστήματα για κατοικίδια.

Το dogbook.gr δημιουργήθηκε με αγάπη

και σεβασμό στα ζώα «όσο θυμάμαι τον εαυτό μου ζούσα ανάμεσα σε σκύλους και θεωρώ πως είμαι πολύ τυχερός. Έφτιαξα τη σελίδα για να μπορούν οι ιδιοκτήτες ζώων να έρθουν πιο κοντά. Οι παλιοί ιδιοκτήτες θα μπορούν να έρθουν να δίνουν συμβουλές στους νέους. Μέσα από το σ;aιτ μπορεί ο κόσμος να βοηθήσει τα ίδια του τα σκυλιά. Όσο για τους επαγγελματίες που έχουν καταστήματα μπορούν να δικτυωθούν, να δώσουν συμβουλές αλλά και να προβάλουν την επιχείρησή τους» λέει ο Αλέξανδρος Δαμανάκης στη «δημοκρατία».

Η εγγραφή είναι δωρεάν και οι ιδιώτες μπορούν να δημιουργήσουν ένα… σκυλοπροφίλ με τα στοιχεία τους και το όνομα του τετράποδου φίλου τους. «Δεν είναι ένα απλό φόρουμ. Είναι κάτι εντελώς διαφορετικό και ο κόσμος που θα κάνει εγγραφή θα το καταλάβει αμέσως» τόνισε ο ιδρυτής του dogbook.

The post Dogbook: Τώρα ο σκύλος σας έχει το δικό του facebook ! appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα