5 τρόποι για να… ζεστάνεις ξανά το κρεβάτι σου

Θυμάσαι τα εφηβικά χρόνια; Τότε, που ήσουν νέα και τα ραντεβού με όσους σε φλέρταραν ήταν αμέτρητα, το μυαλό ήταν γεμάτο περιέργεια και το σώμα εύκαμπτο, όπως των αθλητών; Κάνε ένα flash back και θα διαπιστώσεις, ότι η ερωτική σου ζωή ήταν όντως πολύ διαφορετική τότε.

Υπάρχουν όμως και τα καλά νέα. Ακόμα και αν είσαι καταπονημένη, αγχωμένη και πιεσμένη από την καθημερινότητα, που σε θέλει νοικοκυρά, σύζυγο, μητέρα και πάει λέγοντας, μπορείς να αισθανθείς και πάλι όπως τα νεαρά ζευγάρια, αρκεί να το τολμήσεις. Διάβασε πέντε τρόπους, που θα σε βοηθήσουν, να βγάλεις την έφηβη από μέσα σου και να βελτιώσεις την ερωτική σου ζωή:

Βρες χρόνο για σωματική άσκηση και όχι δικαιολογίες. Όταν ήσουν παιδί, βρισκόσουν πάντοτε εν κινήσει. Η αεροβική γυμναστική είναι γνωστή, όχι μόνο για τις ευεργετικές ιδιότητες κατά του στρες, αλλά και για τα οφέλη στην καρδιά, αφού την κρατάει υγιή και σε φόρμα. Επίσης απελευθερώνει την αρνητική ενέργεια, η οποία σε διαφορετική περίπτωση, πιθανότατα να οδηγήσει σε καυγά με το σύντροφό σου.

• Γίνε λίγο εγωίστρια. Ναι, μπορεί να μην ακούγεται καλό αυτό, όμως όσο μεγαλώνεις, έχεις την τάση να αφιερώνεις χρόνο, αγάπη και ενέργεια περισσότερο για άλλους. Αυτό βέβαια δε σημαίνει, πως πρέπει να τα στερηθείς η ίδια. Σκέψου λίγο παραπάνω τον εαυτό σου, καθώς η καλή φροντίδα του ενισχύει την αυτοπεποίθηση και σε κάνει πιο επιθυμητή στο σύντροφό σου.

• Να είσαι λίγο πιο μυστήρια και προκλητική. Ενίσχυσε τη γοητεία σου φορώντας τα καλύτερα, sexy εσώρουχα σου κάτω από τα ρούχα της δουλειάς. Η μεταξένια υφή τους, θα σε κρατήσει πιο κοντά στη θηλυκή σου πλευρά, ακόμα και όταν κατευθύνεσαι από το ένα γραφείο στο άλλο. Το αισθησιακό αυτό συναίσθημα κατά τη διάρκεια της ημέρας, μεταφράζεται σε παθιασμένη βραδιά με το σύντροφό σου.

• Εκμεταλλεύσου τη συλλογή από παλιά cd και δίσκους και ζωντάνεψε τις αναμνήσεις. Μήπως έχετε ένα αγαπημένο κομμάτι με το οποίο κάνατε έρωτα στα νιάτα σας; Αν ναι, δυνάμωσε την ένταση και ζήστε το πάθος.

• Δοκίμασε κάτι καινούριο. Οι έφηβοι αποκτούν νέες εμπειρίες σε κάθε γωνιά που θα σταθούν. Τώρα είναι λογικό, πως εντυπωσιάζεσαι πιο δύσκολα. Ένας από τους καλύτερους τρόπους, για να κάνεις τη διαφορά, είναι να αλλάξεις τη ρουτίνα του σεξ. Άλλαξε θέση με το σύντροφό σου, μέρος ή και ώρα κάνοντας σεξ το πρωί. Η ποικιλία είναι άλλωστε το αλατοπίπερο στη ζωή!

Keywords
Τυχαία Θέματα