Βελτίωση για το BMW i8 Roadster από την AC Schnitzer

19:06 7/8/2018 - Πηγή: NewsAuto

Το BMW i8 Roadster είναι ένα από τα πλέον εντυπωσιακά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στους δρόμους τόσο σε επίπεδο σχεδίασης όσο και τεχνολογίας. Η AC Schnitzer ωστόσο πρόσθεσε τις δικές τις πινελιές στο βαυαρικό roadster κάνοντάς το να ξεχωρίζει ακόμη περισσότερο.
ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Η πρόταση της AC Schnitzer για το BMW i8 Roadster είχε σαν στόχο να κάνει το ούτως ή άλλως εντυπωσιακό αμάξωμά του λίγο πιο επιθετικό χωρίς όμως να αλλοιώσει τις γραμμές

του. Το kit που ετοίμασε αποδεικνύει το λόγου το αληθές αφού σχεδόν όλες οι “επεμβάσεις” είναι διακριτικές με κύριο υλικό για τους Γερμανούς το ανθρακόνημα.

Λέμε “σχεδόν όλες” για τς προσθήκες της γερμανικής εταιρίας αφού είναι αδύνατον να μην προσέξει κανείς την σταθερή αεροτομή στο πίσω μέρος που δίνει έναν racing τόνο στην εμφάνιση του i8 Roadster. Τα ανθρακονήματα δίνουν φυσικά το “παρών” και σε άλλα σημεία του αυτοκινήτου: στις ποδιές, στα καλύμματα των καθρεπτών, στα χερούλια για τις πόρτες αλλά και στις εξαγωγές αέρα τόσο μπροστά όσο και πίσω.

Η AC Schnitzer στόλισε φυσικά και το εμπρός μέρος του i8 Roadster αντικαθιστώντας τη γρίλια με δικιά της, ενώ πρόσθεσε νέο μεσαίο σπόιλερ από ανθρακονήματα (στις φωτογραφίες στο χρώμα του αμαξώματος) αλλά και splitter στις άκρες από το ίδιο υλικό.

Οι ζάντες είναι οι αλουμινένιες σφυρήλατες AC1 της γερμανικής εταιρίας, ελαφρύτερες από τις εργοστασιακές με την διάστασή τους να ανέρχεται στις 21 ίντσες, ενώ το αμάξωμα βρίσκεται πλέον 20-25 χλστ. πιο κοντά στον δρόμο χάρη στο νέο σετ ελατηρίων για την ανάρτηση.

Στο εσωτερικό βλέπουμε επίσης κάποιες πινελιές από τους Γερμανούς με νέα αλουμινένια πεντάλ αλλά και αλουμινένιο κάλυμμα για το iDrive controller με την υπογραφή της AC Schnitzer.

Keywords
Τυχαία Θέματα