Το πιο σκληρό Toyota Hilux που έχει φτιαχτεί

Η Wald ειδικεύεται στις επεμβάσεις του είδους και η πλέον πρόσφατη, είναι ιδιαίτερα «ακραία» σε ότι αφορά την εμφάνιση που διαμορφώνει στο Hilux της Toyota.

Δεν υπάρχουν και πολλά να γίνουν ως βελτιώσεις στο Hilux της Toyota. Ειδικά στην Ευρώπη, οι προτάσεις είναι πολύ περιορισμένες. Αυτό φαίνεται πως δεν ισχύει για την Μαλαισία, όπου η εταιρεία

Wald, παρουσιάζει μια πρόταση για το σκληροτράχηλο pick up της Toyota που δεν θα αφήσει αδιάφορο κανένα φίλο των αυτοκινήτων του είδους.

Η εμφάνιση είναι πιο άγρια, με νέο μεγάλο προφυλακτήρα εμπρός και αεραγωγούς α λα Mercedes-AMG. Στο καπό δεν γίνεται να μην προσέξει κανείς τον τεράστιο αεραγωγό με τα πολλαπλά ανοίγματα, ενώ ο βελτιωτής προτείνει και τοποθέτηση LED’s στο μπροστινό μέρος καθώς και ένα προστατευτικό από τα ζωύφια στην μπροστινή άκρη.

Μεγάλη διαφορά κάνουν τα πρόσθετα φτερά πάνω από τους τροχούς που αυξάνουν σημαντικά το πλάτος (+5,5 εκατοστά σε κάθε πλευρά) και κάνουν τους τροχούς των 20 ή των 22 ιντσών που προτείνει η Wald να φαίνονται… κανονικοί. Στο πίσω μέρος, έχει ενδιαφέρον η διαμόρφωση της αεροτομής πάνω στην πόρτα του χώρου φόρτωσης, οι άκρες της οποίας «αγκαλιάζουν» τα πίσω φώτα.

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι τρεις απολήξεις της εξάτμισης που βγαίνουν από κάτω και στο πλάι του αυτοκινήτου. Το κιτ που κατασκευάζεται στην Ιαπωνία, προφανώς και δεν είναι φτηνό και ξεπερνάει (στη Μαλαισία) τα 5.000 ευρώ για να πάρει κανείς όλο το πακέτο χωρίς τις ζάντες. Αξίζει να σημειώσουμε πως το κόστος για τον αεραγωγό του καπό και μόνο, ανέρχεται στα 1.457 ευρώ, ενώ αν κάποιος θέλει και τις ζάντες στο «κουστούμι» πρέπει να υπολογίζει πρακτικά διπλασιασμό του κόστους αφού η τετράδα των 20 ιντσών κοστολογείται 2.800€ και εκείνη των 22 ιντσών, 3,800€.

The post Το πιο σκληρό Toyota Hilux που έχει φτιαχτεί appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα