Το ομορφότερο γυναικείο πρόσωπο του 2018 (+vid)

22:38 2/1/2019 - Πηγή: NewsAuto

Άλλη μία χρονιά πέρασε με πολλές αναμνήσεις. Πάμε να δούμε ποιο είναι το πιο όμορφο γυναικείο πρόσωπο για το 2018. Η νικήτρια πλέον αναδεικνύεται μέσω ψηφοφορίας του κοινού στα social media.

Η συγκεκριμένη λίστα, που ξεκίνησε να εκδίδεται το 1990, περιλαμβάνει κάθε χρόνο τα 100 πιο όμορφα γυναικεία πρόσωπα της σοουμπιζ που έχουν προκαλέσει αίσθηση. Χαρακτηριστικό της λίστας είναι ότι δεν περιορίζεται στα στάνταρ πρότυπα ομορφιάς, αλλά αναγνωρίζει την γοητεία της διαφορετικότητας, περιλαμβάνοντας στις υποψηφιότητες γυναίκες διαφόρων

φυλών, εθνοτήτων και σωματότυπων.

Εκτοξεύτηκε στο φως της δημοσιότητας το 2007 σε ηλικία έξι ετών, όταν ανακηρύχθηκε ομόφωνα από τα διεθνή ΜΜΕ το «ομορφότερο κορίτσι του κόσμου». Έντεκα χρόνια αργότερα, η Thylane Blondeau παραμένει εκτυφλωτικά όμορφη και ένας ακόμα τίτλος προστίθεται στο πλούσιο ιστορικό της.

Η 17χρονη Γαλλιδούλα, που εργάζεται ως μοντέλο, ανακηρύχθηκε το πιο όμορφο πρόσωπο της χρονιάς με βάση τη ετήσια λίστα με τα 100 ονόματα που εκδίδει ο οργανισμός Annual Independent Critics, τον οποίο ίδρυσε πριν από τρεις δεκαετίες ο Βρετανός κριτικός κινηματογράφου TC Candler.

Με ανάρτησή της στο Instagram, η Thylane δήλωσε ενθουσιασμένη για την τιμή που της έγινε. «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι είμαι πρώτη στη λίστα. Ευχαριστώ όλους όσους ψήφισαν» έγραψε στο ποστ της η εντυπωσιακή καλλονή, συγκεντρώνοντας δεκάδες χιλιάδες like από τους followers της.

Απολαύστε την στις παρακάτω φωτογραφίες και δείτε και το βίντεο με τα 100 πανέμορφα γυναικεία πρόσωπα του κόσμου.

Keywords
Τυχαία Θέματα