Το νέο Nissan Kicks Surf concept, “ψάχνει” το απόλυτο κύμα

Για τους λάτρεις της θάλασσας και ειδικότερα για τους surfers που αποζητούν το απόλυτο κύμα η Nissan δημιούργησε το concept Surf που βασίζεται στο SUV Kicks και εξελίχθηκε σε συνεργασία με διάσημους αθλητές του surf.

Το νέο concept της Nissan με τα χτυπητά ευχάριστα χρώματα και τα όμορφα γραφικά είναι εμπνευσμένο από τις διάσημες παραλίες της Νότιας Αμερικής και αποτελεί σχεδιαστικό καρπό του στούντιο σχεδιασμού

της ιαπωνικής εταιρίας που εδρεύει στην Λατινική Αμερική. Συγκεκριμένα το μπλε χρώμα επιλέχθηκε ως αναφορά στα χρώματα του ωκεανού.

Για την ολοκλήρωση του project οι άνθρωποι της Nissan συνεργάστηκαν με τους αδερφούς Alejo και Santiago Muniz οι οποίοι είναι και πρωταθλητές στο surf. Το Kicks Surf φέρει τις απαραίτητες μπάρες οροφής για να τοποθετείτε την σανίδα σας με ευκολία, έχει εξοπλιστεί με κινητή ντουζιέρα, χώρο για να μπορείτε να αλλάζετε με άνεση, αλλά και χώρο για να τοποθετείτε τις στολές και τα αξεσουάρ που χρειάζεστε για surfing.

Παράλληλα το κλείδωμα και το ξεκλείδωμα των θυρών πραγματοποιείται από αδιάβροχο βραχιόλι που μπορείτε να το έχετε πάντα φορεμένο στο χέρι σας.

Αν το συγκεκριμένο concept μπει στην παραγωγή θα προορίζεται λογικά για την αγορά της Λατινικής Αμερικής όπου διατίθεται το Kicks, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε και κάποια από τα αξεσουάρ του να προστίθενται ως προαιρετικός εξοπλισμός στις κανονικές εκδόσεις του SUV των Ιαπώνων.

The post Το νέο Nissan Kicks Surf concept, “ψάχνει” το απόλυτο κύμα appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα