Το μυστικό της Tina Turner και των Jaguar

Δύο αυτοκίνητα που έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην ζωή της θρυλικής ερμηνεύτριας και έκρυβαν ένα μεγάλο μυστικό.

Μετά από 48 χρόνια η Anna Mae Bullock όπως είναι το πραγματικό της όνομα αποκαλύπτει τι την ενώνει με τα αυτοκίνητα της Jaguar.

Με αφορμή το ντοκιμαντέρ για την ζωή της, η 81χρονη star, αποκάλυψε πως περνά μια μορφή διαταραχής μετατραυματικού στρες από την κακοποίηση που υπέστη στα χέρια του πρώτου της συζύγου, Ike

Turner. Η μεγάλη Τina Turner αποχαιρετά τους οπαδούς της με το συγκινητικό ντοκιμαντέρ «Tina», στο οποίο περιγράφει πώς ξεπέρασε το δύσκολο παρελθόν της και καταλήγει στο σήμερα.

Έχοντας περάσει ένα εγκεφαλικό επεισόδιο, καρκίνο και νεφρική ανεπάρκεια, που οδήγησε σε μεταμόσχευση το 2017, ζει σήμερα με τον κατά 13 χρόνια νεότερό της σύζυγο που αγαπά. Πίσω από τους χρυσούς και πλατινένιους δίσκους, πίσω από τα φώτα της συναυλίας, η ζωή της ήταν δύσκολη και σκληρή, όσο κι αν ακούγεται απίστευτο. Στο ντοκιμαντέρ μιλάει για τη νεανική της ζωή, τη σχέση με τη μητέρα της, τον πρώτο σύζυγό της, το παιδί της αλλά και τον σημερινό σύζυγό της.

«Η μητέρα μου δεν ήταν καλή μαζί μου, δεν με αγαπούσε». Ακόμη κι όταν μητέρα και κόρη ξανασυναντήθηκαν, όταν η Tina Turner ήταν ήδη διάσημη σούπερ σταρ, η μητέρα της ήταν ψυχρή. «Η μαμά δεν ήταν ευγενική. Όταν έγινα διάσημη, φυσικά τότε ήταν χαρούμενη γιατί της αγόρασα ένα σπίτι. Έκανα τα πάντα για εκείνη, γιατί ήταν η μητέρα μου. Προσπαθούσα να την κάνω να έχει μια άνετη ζωή, γιατί δεν είχε άντρα, αλλά και πάλι δεν με συμπαθούσε. Δεν με ήθελε, δεν ήθελε να είναι κοντά μου, παρόλο που ήθελε την επιτυχία μου. Αλλά έκανα τα πάντα για εκείνη, σαν να με αγαπούσε».

Οι δυσκολίες συνεχίστηκαν στον γάμο της (παντρεύτηκε το 1962) με τον φθασμένο τότε σπουδαίο κιθαρίστα και τραγουδιστή Ike Turner, με τον οποίο έκανε καριέρα σαν Ike and Tina Turner. To 1968 προσπάθησε να αυτοκτονήσει, για να καταφέρει μετά από 14 χρόνια ξυλοδαρμών και ψυχολογικών βασανιστηρίων, να χωρίσει και να ξεκινήσει την προσωπική της καριέρα με τη γνωστή επιτυχία.

Ένα όνομα και δύο Jaguar

Η φωτογραφία της Tina Turner με τις δύο Jag «τραβήχτηκε» (σύμφωνα με το Tina Turner Blog) την ημέρα του τελευταίου δικαστηρίου για την έκδοση του διαζυγίου. Την φωτογραφία «πήρε» φίλος της Tina στο σπίτι, που είχαν με τον Ike στην περιοχή View Park του Λος Άντζελες με τις δύο Jaguars της (γύρω στο 1978). Η XJ6 (αριστερά) ήταν δώρο από τον Sammy Davis Jr ως ευχαριστώ που εμφανίστηκε μαζί του στην τηλεοπτική εκπομπή «The Name of the Game» το 1971. Η ΧΚΕ ήταν δώρο από τον Ike. Η Anna Mae Bullock, πήρε μόνο τρία πράγματα από το διαζύγιό της: Αυτές τις δύο Jaguar και το σκηνικό της όνομα «Tina Turner», το οποίο ήταν ιδέα και ιδιοκτησία του Ike. Σύμφωνα με την Turner κάτω από τα απειλητικά βλέμματα του Ike ο δικαστής την ρώτησε: «Τι θέλετε να πάρετε φεύγοντας από το σπίτι σας;» Εκείνη ζήτησε κάποια κοσμήματα και ο Ike φώναξε: «Δεν υπάρχουν κοσμήματα» και τότε η Tina ξέσπασε : «Ξεχάστε τα κοσμήματα, ξεχάστε τα πάντα. Είναι μόνο ματωμένο χρήμα. Δεν θέλω τίποτα, μόνο το καλλιτεχνικό μου όνομα». Προς μεγάλη της ανακούφιση, ο δικαστής αποφάσισε υπέρ της. Μάλιστα βγήκε από εκείνη την αίθουσα με το όνομά της και ως δώρο ο δικαστής της έδωσε και τις δύο Jaguar. «Μου φαίνεται τόσο αστείο τώρα. Ήμουν χωρίς χρήματα, χωρίς φαγητό, χωρίς στέγη ή άλλα απαραίτητα, κυκλοφορούσα με ένα φόρεμα συναυλίας για 3 ημέρες, δεν είχα ιδέα πώς θα πλήρωνα τους λογαριασμούς, αλλά είχα το όνομά μου και δύο Jaguar, για να ξεκινήσω από την αρχή».

Διαβάστε επίσης:

Η E-Type V12 του 1971αξίζει την προσοχή κάθε συλλέκτη Jaguar (VIDEO)

Στην Ελλάδα η αναβαθμισμένη Jaguar I-Pace (+τιμές)

Jaguar F-Pace plug-in hybrid: Όσα την κάνουν ξεχωριστή

The post Το μυστικό της Tina Turner και των Jaguar appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα