Το μοντέλο-αίνιγμα της Subaru στη Γενεύη

Η Subaru έδειξε την πρώτη εικόνα του νέου μοντέλου με την ονομασία VIZIV Tourer πριν από την παγκόσμια πρεμιέρα της στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης. Η αγωνία χτυπά κόκκινο για το νέο μοντέλο της ιαπωνικής φίρμας το οποίο θα αποκαλυφθεί επίσημα σε λίγες μέρες από σήμερα.

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ ([email protected])

Το πέμπτο project της σειράς VIZIV της ιαπωνικής εταιρείας, το οποίο αποκτά το όνομά του από τη φράση “Όραμα για την Καινοτομία”, θα υιοθετεί ένα προχωρημένο σχεδιασμό τύπου station wagon. Η Subaru δεν μας λέει ακόμη τίποτα για τη μελέτη, αλλά αν έπρεπε να μαντέψουμε, θα μπορούσαμε να πούμε ότι θα αναδείξει την πρόθεση της μάρκας για την αντικατάσταση του Levorg ή ίσως κάποιο άλλο νέο συμπαγές estate.

Η Subaru ξεκίνησε τη σειρά VIZIV στη Γενεύη το 2013 ένα διακεκριμένο crossover υβριδικό επιδόσεων, (το τελευταίο μετασχηματίστηκε στην παραγωγή του Ascent SUV) με επτά θέσεις. Επίσης είχε παρουσιάσει και ένα ψηφιακό μοντέλο GT Vision για το Gran Turismo 6 της Sony. Με το ρολόι να χτυπά για το 88ο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης που ξεκινάει στις 6 Μαρτίου για τον Τύπο, δεν θα περάσει πολύς καιρός πριν η Subaru ρίξει περισσότερο φως στο νέο αυτοκίνητο, με πιο αποκαλυπτικές εικόνες και πληροφορίες, οπότε μείνετε συντονισμένοι…

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις NewsAuto