Το Peugeot 5008 με συνοδεία ποδηλάτου

Η Peugeot προσφέρει στους ενδιαφερόμενους αγοραστές του νέου πολυμορφικού της μοντέλου 5008, ειδικά για την αγορά της Μεγάλης Βρετανίας, το ηλεκτρικό και αναδιπλούμενο ποδήλατο eF01.

Του ΚΩΣΤΑ ΧΑΡΙΑΤΗ

Σκοπός της Peugeot, είναι ο κάτοχος του νέου 5008 να μπορεί να μετακινηθεί, ακόμα και σε ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες, όπως οι χαοτικές κυκλοφοριακές συνθήκες των μεγάλων αστικών

κέντρων, με ευκολία κάτι που του το παρέχει το ποδήλατο eF01. Σύμφωνα με έρευνες που έχουν διεξαχθεί στη Μ. Βρετανία, από τους 10.000 ερωτηθέντες, το 36% δήλωσε πως δεν μπορούν να βρουν χώρο στάθμευσης κοντά στην εργασία τους πιο κοντά από τα 1,6 km, ενώ για τους κατοίκους του Λονδίνου, το ποσοστό αυτό πολλαπλασιάζεται.

Σε ότι αφορά το Peugeot eF01, χάρη στο ελαφρύ αλουμινένιο πλαίσιό του εξασφαλίζει την απαραίτητη ευκινησία. Παράλληλα, η αυτονομία του μπορεί να φτάσει τα 40 km, ενώ η μέγιστη ταχύτητά του ξεπερνά τα 20 km/h. Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, χάρη στον προαιρετικό ταχυφορτιστή, η μπαταρία των 208 Wh «γεμίζει» μέσα σε μία ώρα, ενώ οι κόμπακτ διαστάσεις του και η ευκολία στην αναδίπλωσή του το κάνουν να τοποθετείται εύκολα στο χώρο αποσκευών του Peugeot 5008.

Τέλος, η τιμή του ξεκινά από τα 2.000 ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα