Το Lada Niva αποκτά νέο εσωτερικό με… ψηφιακή οθόνη!

Μετά από δεκαετίες η Lada αλλάζει ολικά το εσωτερικό του Niva, δίνοντάς του μια πιο μοντέρνα εικόνα που συμβαδίζει -σε ένα βαθμό- με τα δεδομένα της εποχής μας.

Το πρώτο στοιχείο που ξεχωρίζει στο εσωτερικό του Lada Niva (ή Lada 4X4 όπως ονομάζεται στη Ρωσία) είναι το γεγονός ότι στον νέο πίνακα οργάνων του συναντούμε… ψηφιακή οθόνη, με ενδείξεις για το trip computer (!!!), μια

πραγματική επανάσταση για το μοντέλο της Lada.

Επίσης, πλήρως αλλαγμένες είναι οι γραμμές του ταμπλό, που ξεφεύγουν από την παλαιομοδίτη τετραγωνισμένη αισθητική του παρελθόντος και αποκτούν καμπύλες, ενώ εντελώς νέοι είναι οι διακόπτες στην κονσόλα, οι αεραγωγοί, τα περιστροφικά χειριστήρια της θέρμανσης κ.α.

Για πρώτη φορά επίσης έχει προστεθεί ένα πλήρες τούνελ μεταξύ των εμπρόσθιων καθισμάτων, το οποίο –μια ακόμη πρωτιά για το Niva– φιλοξενεί και δύο ποτηροθήκες.

Εντελώς αλλαγμένα είναι και τα εμπρόσθια καθίσματα, προσφέροντας περισσότερη άνεση και καλύτερη στήριξη του σώματος. Παράλληλα, στο 3θυρο Niva διαθέτουν και έναν πιο εύκολο μηχανισμό αναδίπλωσης, ενώ έχουν προστεθεί προσκέφαλα και στα πίσω καθίσματα.

Διαβάστε ακόμα: Το Lada Niva επιστρέφει

Οι αλλαγές στο εσωτερικό του Niva συνεχίζονται με την προσθήκη ενός νέου εσωτερικού φωτισμού, την παρουσία καινούργιων επενδύσεων στις μπροστινές κολώνες, αλλά και την αντικατάσταση των σκιάδιων και των χειρολαβών με πιο πρακτικά στη χρήση.

Η Lada ανακοινώνει ότι έχει προβεί σε πολλές βελτιώσεις και στην ηχομόνωση του εσωτερικού. Επιπλέον αυτού, έχουν προστεθεί και νέα στοιχεία εξοπλισμού απαραίτητα για χώρα όπως η Ρωσία, όπως θερμαινόμενα εμπρόσθια καθίσματα και air condition.

Το ανανεωμένο Lada Niva αναμένεται να λανσαριστεί μέσα στην επόμενη χρονιά. Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστές οι τιμές του, αλλά αυτές δεν αναμένεται να αλλάξουν σημαντικά σε σχέση με τις υπάρχουσες. Θυμίζουμε ότι στη Ρωσία το Niva κοστίζει από 494.000 ρούβλια (ή 7.000 ευρώ), όντας το φθηνότερο 4Χ4 της αγοράς.

The post Το Lada Niva αποκτά νέο εσωτερικό με… ψηφιακή οθόνη! appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα