Το Instagram F1 Live με Σεϊτανίδη-Πουρναράκη (video)

Αυτό το καλοκαίρι οι φίλοι του μαγικού κόσμου απέκτησαν ένα νέο, διαδικτυακό ραντεβού, στο Instagram F1 Live του γνωστού δημοσιογραφικού διδύμου των Τάκη Πουρναράκη και Πάνου Σεϊτανίδη.

Κάθε Πέμπτη πριν από τα Grand Prix, στις 21.00, πραγματοποιείται μία ενδιαφέρουσα LIVE συζήτηση, που αφορά σε όλες τις εξελίξεις στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού αλλά και… preview όσων έρχονται στο γεμάτο δράση

αγωνιστικό τριήμερο.

Σε μία σχεδόν ωριαία κουβέντα, με τη συμμετοχή του κοινού που έχει αγκαλιάσει την προσπάθεια και στέλνει ερωτήσεις, οι απαντήσεις στις οποίες πλαισιώνουν τη βασική συζήτηση.

Στο παρακάτω video μπορείτε να δείτε κι εσείς όσα ειπώθηκαν στο F1 Live αυτής της εβδομάδας. Με αντικείμενο το επικείμενο ρωσικό Grand Prix, την τοποθέτηση του Stefano Domenicali σε ρόλο CEO της F1, την επιστροφή του Fernando Alonso και πολλά άλλα.

View this post on Instagram

@seitanf1 και @pournarakis σχολιάζουν όλες τις εξελίξεις στο μαγικό κόσμο της Formula 1! #formula1 #formulaone #f1 #f1talk #russiangrandprix #russiangp #sochi #russia #racing #f1live #petrolhead #petrolheads #ferrari #mercrdes #mclaren #redbullracing #honda #renault #alonso #hamilton #verstappen

A post shared by Panos Seitanidis (@seitanf1) on Sep 24, 2020 at 11:46am PDT

Όμως, εκτός από τις Πέμπτες, αντίστοιχη συζήτηση με τον Πάνο και τον Τάκη πραγματοποιείται και τις Κυριακές, λίγη ώρα πριν τον αγώνα. Με την εκκίνηση στο Σότσι να είναι προγραμματισμένη για τις 14.10, το F1 Warm-Up θα ξεκινήσει στις 13.30, με ανάλυση όσων θα έχουν γίνει στις κατατακτήριες δοκιμές, όλα τα νέα της τελευταίας στιγμής και προβλέψεις για τον δέκατο αγώνα της χρονιάς!

Διαβάστε επίσης:
Το F1 Vlog του χάους του Μουτζέλο

Γερμανός νευρολόγος δηλώνει απαισιόδοξος για τον Schumacher

Ο Stefano Domenicali θα αναλάβει ρόλο CEO της F1!

The post Το Instagram F1 Live με Σεϊτανίδη-Πουρναράκη (video) appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα