Το Honda Jazz γίνεται Off-Roader (+video)

Η Whatzs Production δημιούργησε ένα Off-road Honda Jazz και το δοκίμασε σε ένα ορυχείο.

Το Honda Jazz (Fit για τις ΗΠΑ)  δεν είναι το είδος του οχήματος, που συνήθως θα οδηγούσατε εκτός δρόμου, αλλά το μοντέλο που βλέπετε σε αυτό το βίντεο είναι αρκετά διαφορετικό από αυτά που συνήθως βλέπουμε στους δρόμους της πόλης.

Αυτό το μπλε Jazz

(ή Fit) ανήκει στο κανάλι του YouTube «Whatzs Production» και είναι μοντέλο του 2015. Οι youtubers της εκπομπής (ειδικεύεται στην περιπέτεια με αυτοκίνητο) πρόσθεσαν, στην ευελιξία του αυτοκινήτου, πολλά εξαρτήματα για κίνηση εκτός δρόμου που το κάνουν κατάλληλο για περιπέτειες στην έρημο.

Η μεγαλύτερη αλλαγή είναι ένα σετ ελαστικών παντός εδάφους 30 ιντσών και νέων τροχών. Υπάρχει επίσης ένα φίλτρο αέρα (αναπνευστήρας) από Toyota Land Cruiser, επιπλέον πλαστικά φτερά (από Jeep Cherokee), μια εμπρός ποδιά, θέσεις για εφεδρικά ελαστικά, κοτσαδόρος και σχάρα. Από ό, τι μπορούμε να καταλάβουμε, το αυτοκίνητο εξακολουθεί να έχει κίνηση εμπρός, αλλά σε σχετικά επίπεδους και στεγνούς χωματόδρομους, η κίνηση εμπρός μπορεί να κάνει τη δουλειά πολύ καλά.

Θέλοντας να εξερευνήσει τις… δυνατότητες του τροποποιημένου Honda του , ο YouTuber κατευθύνθηκε στο ορυχείο «Reward Mine», που βρίσκεται ανάμεσα στο Εθνικό Πάρκο Kings Canyon και το Εθνικό Πάρκο Death Valley στην Καλιφόρνια. Εκτός κάποιων δύσκολων εμποδίων η μετάβαση προς το ορυχείο δεν ήταν πάρα πολύ δύσκολη για το μικρό Honda.

Στη συνέχεια, ήρθε το πραγματικό αποκορύφωμα αυτής της εκτός δρόμου περιπέτειας: Το ορυχείο λειτουργούσε μέχρι τη δεκαετία του 1970, αλλά έκτοτε έχει εγκαταλειφθεί, έτσι αν είστε γενναίοι και έχετε αρκετά μικρό όχημα, μπορείτε να οδηγήσετε μέσα σε αυτό. Αυτό όμως δεν είναι για αυτούς που φοβούνται, καθώς πολλά σημεία είχαν σημάδια κατάρρευσης .

Διαβάστε επίσης:

Υβριδική η υπόλοιπη καριέρα του Honda JazzΤο νέο Honda Jazz καταναλώνει 4,5 λτ./100 χλμ.

The post Το Honda Jazz γίνεται Off-Roader (+video) appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα