Τι πρέπει να κάνει τώρα η McLaren;

Η McLaren πραγματοποιεί φέτος σαφές βήμα προς τα εμπρός αλλά ακόμα βρίσκεται μακριά από τους στόχους της. Έχει όμως ξεκάθαρο πλάνο.

Αυτό το πλάνο παρουσιάζει στο βρετανικό Autosport ο νέος επικεφαλής της ιστορικής ομάδας, Andreas Seidl, που δηλώνει ανικανοποίητος από το γεγονός πως μετά από τους πρώτους εννέα αγώνες της σεζόν, έχει εξελιχθεί σε τέταρτη δύναμη στο grid της Formula 1.

«Το πιο σημαντικό

για μένα είναι να βλέπω διαρκή εξέλιξη και διαρκή βελτίωση της ομάδας. Κι ας πάρουμε τον απαιτούμενο χρόνο για να δούμε λεπτομερώς τη μεθοδολογία και τα μέσα που χρησιμοποιούμε για να πετύχουμε τους στόχους μας. Διότι αυτά είναι η βάση για την επιθετική προσέγγιση που πρέπει να έχεις όταν η απόσταση από τις πρώτες ομάδες είναι τόσο μεγάλη όσο η δική μας. Πρέπει να ανακτήσει η ομάδα μας την αυτοπεποίθησή της και να έχει το θάρρος να πάρει παράτολμες αποφάσεις. Είναι σημαντικό να αριστεύουμε σε τομείς όπως τα pit stop και η στρατηγική, τομείς στους οποίους έχουμε ήδη δείξει πως μπορούμε να τα βάλουμε με τις μεγάλες ομάδες. Γιατί είναι σαφές πως σε ότι αφορά στην απόδοση, η διαφορά θα χρειαστεί χρόνος για να καλυφθεί», είπε ο Seidl στο βρετανικό Autosport.

Όλα αυτά με τη McLaren να αγνοεί τι πάει να πει νίκη από το Grand Prix Βραζιλίας του 2012 και τίτλος από το 2008 όταν και στο θρόνο ανέβηκε ο Lewis Hamilton.

Έκτοτε, υπήρχε αρχικά πτώση στην απόδοση παρά τη χρήση υβριδικών μηχανών της Mercedes, η τραγική τριετία 2015-2017 όταν η McLaren συνεργάστηκε με τη Honda και η επίσης πολύ δύσκολη περυσινή σεζόν, όταν είχε κινητήρια σύνολα από τη Renault.

The post Τι πρέπει να κάνει τώρα η McLaren; appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα