Τι δώρο πήρε ο Boris Johnson για τα Χριστούγεννα

Ο Βρετανός πρωθυπουργός πήρε ένα ασυνήθιστο (για το αξίωμά του) δώρο, από την μνηστή του Carrie Symonds, που μας αποκάλυψε ένα λόγο για να γίνει λίγο πιο συμπαθητικός για εμάς.

Το Brexit, η εμφάνισή του, το δώρο του και τώρα οι διακοπές του. Ο Boris Johnson δεν σταματά ποτέ να μας εκπλήσσει με τις ιδιαιτερότητές του. Ο Βρετανός πρωθυπουργός είναι λάτρης των δίκυκλων (ποδηλάτων και μοτοσυκλετών) και για τον λόγο αυτό η Carrie Symonds (η μνηστή του) του έκανε δώρο για τα Χριστούγεννα

μία μοτοσυκλέτα Motocross. Πρόκειται για μία Yamaha TTR 125 κ.εκ. (μεταχειρισμένη) αξίας 1180 ευρώ. Η μοτοσυκλέτα δεν βγάζει αριθμό κυκλοφορίας (είναι για motocross) και ο Johnson θα κυκλοφορεί/παίζει με αυτήν στο κτήμα του (7284 στρεμμάτων) Chequers στο ‎Buckinghamshire‎.

Ο Άγγλος πρωθυπουργός αναγκάστηκε να σταματήσει να κυκλοφορεί με μοτοσυκλέτα ή ποδήλατο για λόγους ασφαλείας και συχνά μιλούσε για το πόσο ωραία είναι να κυκλοφορείς με δίκυκλο στο Λονδίνο. Η τελευταία εμφάνιση του Johnson με ποδήλατο στο Λονδίνο, ήταν με αυτό που του είχε κάνει δώρο ο Ολυμπιονίκης Chris Boardman, το οποίο του έκλεψαν έξω από το κοινοβούλιο.

Ο 55χρονος αυτές τις ημέρες είναι σε διακοπές στο ιδιωτικό νησί Mustique στην Καραϊβική καλεσμένος της οικογένειας Von Bismarck (απόγονοι του πρώτου Γερμανού Καγκελάριου Otto Von Bismarck). Μάλιστα για να φτάσει ως εκεί ταξίδευσε στην οικονομική θέση.

The post Τι δώρο πήρε ο Boris Johnson για τα Χριστούγεννα appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα