Θα περνούσαν στην Τουρκία Ι.Χ. κλεμμένο από τη Σουηδία

Οι δυο αλλοδαποί συλληφθέντες θεωρούνται μέλη διεθνούς κυκλώματος το οποίο κλέβει πολυτελή οχήματα από χώρες της Ευρώπης


Για δεύτερη φορά μέσα σε μια εβδομάδα, ένα πολυτελές Ι.Χ. αυτοκίνητο που είχε κλαπεί από την Σουηδία εμφανίστηκε στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης των Κήπων στον Έβρο με επιβάτες δύο αλλοδαπούς που σκόπευαν να το περάσουν στην Τουρκία!

Οι δράστες έφτασαν το απόγευμα της Κυριακής με το αυτοκίνητο στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης των Κήπων Έβρου, αλλά κατά τον έλεγχο που έκαναν οι αστυνομικοί του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου προέκυψε ότι το όχημα

είναι καταχωρημένο από τις αρχές της Σουηδίας ως προϊόν υπεξαίρεσης κι έτσι κατασχέθηκε για να επιστραφεί στο νόμιμο ιδιοκτήτη του στην σκανδιναβική χώρα.

Οι δυο αλλοδαποί, που θεωρούνται μέλη διεθνούς κυκλώματος το οποίο κλέβει πολυτελή οχήματα από χώρες της Ευρώπης και τα μεταφέρει μέσω Έβρου στην Τουρκία, συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης με κατηγορίες για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα και υπεξαίρεση.

ΠΗΓΗ: protothema.gr

Διαβάστε επίσης:

Σοκ για τα παλαιά ΙΧ – Έρχονται μέχρι και διόδια ανάλογα με τους ρύπους!

Περιφέρεια Αττικής: 15 προτάσεις-σοκ για διπλώματα και μεταβιβάσεις

Ρεκόρ σημειώνουν οι πωλήσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων!

Τέλος οι κομπίνες στα εισαγόμενα μεταχειρισμένα!

The post Θα περνούσαν στην Τουρκία Ι.Χ. κλεμμένο από τη Σουηδία appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα